Řekněte své partnerce, ať spí nahá – Zhubne a bude více na sex!

Share

Chodí do postele oblečená v saténové košilce nebo vašich boxerkách a bavlněném tílku? Řekněte jí ať to shodí a hupsne do peřin zcela nahá. Posílí si tím zdraví, sebevědomí a vám se razantně zvýší šance na sex!

Myslíte, že vás pošle někam? Bude se vymlouvat, že by byla nervózní, byla by jí zima a nakonec by se vůbec nevyspala… 

Tyto předsudky jí můžete snadno vyvrátit. Na pomoc si vezměte vědecky podložené důvody, uvidíte, že jakmile uslyší o tom, jak její postelová nahota pomůže spalovat kilogramy, už její pyžámko neuvidíte.

Tedy, proč měla ona a samosebou i vy, spát bez pyžama? 

5 hodně dobrých důvodů NAKED SLEEP

Přirozené spalování kalorií

Spánek znamená pro tělo úsporný klidový režim. Shozením svršků je tělo nuceno vydat více energie pro své zahřátí. Čím více se bude muset zahřívat, tím více energie vydá.

Nevytápějte ložnici, ušetříte a ještě k tomu se budete probouzet vedle stále hubenější polovičky. Paráda ne?

Bude si více věřit a vám se víc ukazovat

Její sebevědomí není nijak velké? Při sexu chce mít zhasnuto a do koupelny vás pouští, až když na sebe obleče župan? Zdá se, že pokoukáníčka na její tělíčko se nedočkáte. Pokud se ovšem naučí spát nahá, její důvěra ve své tělo poroste. Stačí pár nocí a své tělo začne milovat – už jen proto, že bude hubnout. (viz bod 1)

po-ranu

Posílí se váš vztah (budete více sexovat)

Ženské jsou celé žhavé do stálého řešení vztahů a jeho posilování. Nemůžete na ní jen tak vybafnout, že nahota v posteli automaticky povede k sexu. Řekněte jí přesně tohle: “Sdílet v nahotě s někým postel je jeden z nejintimnějších momentů, který můžeme zažít. Prokážeme si tím maximální důvěru a posílíme náš vztah.“

Po téhle informaci už nohy u sebe držet nebude. Na to vemte jed!

Vyspíte se spolu a pak si vychutnáte tvrdý spánek

Vám, jako protřelému chlapovi, je jasné, že po sexu se prostě spí jako v pohádce. Žena chce však důkaz v podobě vědeckého průzkumu. Proto si připravte další argument. Pokud bude spát v pyžamo, narušuje tím svůj termoregulační systém – tím dochází ke zpocení. V rámci naked sleep tělo zvládne zahřívání nebo zchlazování lépe.

Bude zdravá nejen “tam dole

Bez kalhotek jí to tam bude pěkně větrat, čímž mají bakterie a infekce utrum. Zdravě dýchat bude i její pokožka těla.

Nic nebude škrtit, tahat, kůže si odpočine od oblečení, lépe se uvolní, relaxuje a regeneruje.

Read more

Local News