Jde penis doopravdy zvětšit? Ano, víme jak na to!

Share

Je to mužský poklad, štěstíčko, to nejlepší co máme, ano řeč je o pánském přirození. Ovšem co, když ono přirození nabylo miniaturních rozměrů? Dá se to řešit? Popřípadě je potřeba se za tuto „indispozici“ stydět?

Každý má své tělesné proporce dané od boha. Zatímco ostatní svaly na těle se dají nějakým způsobem (cvičením) zvětšit, u penisu, ač je to též sval, platí úplně jiné podmínky.
Každý si hned po přečtení nadpisu článku jistě klade otázku: „jde to vůbec“ odpověď je ANO!

Vědecké posudky

Vědci s laboratoře ve Virginii dokázali, že pánský penis se může vlivem kombinace cvičení a různých prášků zvětšit! Ovšem maximálně o 1-3 centimetry. Takže pokud vidíte na nejrůznějších internetových portálech zvětšení údu o 10cm na 200% jde o lež a o tzv. lapáky na ptáky.

Každodenní „dojení“

Vlastně jediná metoda, u které bylo prokázáno zvětšení pánského údu, nese pseudonym „dojení“.

Klíč k samotnému zvětšení pánského údu tkví v postupném vyvíjení tlaku na houbovité tkáně.

TIP: Podívejte se na natahovače a přípravky na zvětšení penisu. Vybrat si můžete z gelů, prášků, natahovačů nebo vakuových pump, při jejichž pravidelném používání dosáhnete zvětšení.

Zde si popíšeme celý proces zvětšování penisu v jednotlivých bodech:

1. Zahřívání – před samotným vykonáním cvičení je potřeba úd dokonale zahřát. Teplý obklad zapříčiní větší průtok krve penisem a lepší pružnost pokožky. Penis zahřejte pomocí teplé žínky, kterou budete mít na penisu přiloženou a asi 2 minuty s žínkou masturbujte. Po 2 minutách znovu žínku namočte ve vodě a opakujte několikrát. Nakonec penis dobře osušte.

2. Lubrikant – Po zahřívání a následném osušení přijde na řadu lubrikant. Nepoužívejte nic jiného – ani mýdlo, ani šampón pouze lubrikant! Naneste oříšek lubrikantu na penis a rozetřete po celém jeho objemu.

3. Dojení – Jak již název vypovídá – půjde o klasické dojení (jako u krav) – dvěma prsty uchopte penis u kořene silněji stiskněte a pomalu tahejte až k vrcholu tenisu. Představte si, že Váš penis je pasta na zuby, kde moc pasty nezbývá a vy ji chcete dostat ven – tlak a síla donutí vaše topořivá tělíska růst, protože ta musí nutně na tyto události reagovat. Vytvoření nové buňky trvá přibližně jeden den. Podle studií se 1cm údu skládá zhruba z 258 buněk.

Cvičte pouze 5x v týdnu! Nepřetahujte cvičení – cvičte maximálně 20-30 minut denně. Používejte kvalitní lubrikant a penis důkladně zahřívejte.

TIP: Pro podobné účely použijte hřejivý lubrikační gel. Zvýšíte tím tak prokrvení a zároveň i citlivost penisu.

Holení – Optický klam

Ovšem pokud chcete, aby Váš úd nabyl optických rozměrů, pomocí optického klamu oholte Váš úd zcela do hladka, a to včetně varlat. Penis, který je zcela holý vypadá na oko daleko větší než „zarostlý zálesák“.

Ženám to nevadí

Již dávno je prokázáno, že ženy mají nejradši spíše průměrné penisy, nežli nějaké obry. Evropský průměr v délce penisu je kolem 15-16cm, na Africkém kontinentu je to potom 18-21cm a v Asii kolem 10-12cm.

Přípravek Vimax

Další možností zvětšení penisu může být i přípravek Vimax, který rozšiřuje cévy v penisu a tím pádem ho i zvětší. Funguje také pro podporu erekce, to znamená, že pokud trpíte erektivní dysfunkcí nebo předčasnou ejakulací, tento produkt vám výrazně usnadní život. Zde můžete najít podrobnější recenze produktu Vimax.

Zdroj: www.vimax-tablety.cz, www.zvetsenipenisu.co

Read more

Local News