Jakým stylovým nábytkem JI dostanete do kolen?

Share

Jak JI získat na svou stranu a přesvědčit ji, že máte skvělý vkus? Tak skvělý, že vám padne do náruče, že jste svůj znalý pohled věnoval zrovna jí? Přeci dobrým vkusem na nábytek – toho si pravděpodobně všimne jako prvního, když si ji po první večeři pozvete hned domů. Ikdyž budete mít zhasnuto, tak si všimne ledasčeho. A holky jsou mršky zvědavé.

Tak jak vybrat ten správný nábytek do staromládenéckého „hnízda“? Jaké styly se sem hodí? V základu – moderním designem nikdy nic nezkazíte. Čisté linie, futuristické tvary a funkční vzhled – vše, co by si moderní muž mohl přát.

Moderním designem nic nezkazíte

Takže krásné designové boky, kombinace oceli, skla, případně lamina… TO je to pravé pro vás. Dáváte tímhle vkusem na nábytek ostatním vědět, že házíte minulost za sebe. Že vzhlížíte jen vpřed a malichernosti neřešíte.

Klasika nikdy nezestárne

Ale co když máte svůj osobní vkus trochu „staromódní“ a máte rádi retro? Tím také u mnoha holek neuděláte škodu. Hlavně „gentlemanský“ pánský styl se vrací do módy – sáčka, vestičky, upravené vousy… A když budete mít doma krásný rustikální/retro nábytek, tak jí rovnou dostanete do postele. Kdo by odolal tak vymazlenému týpkovi, jehož celý život je celistvý a dává solidní smysl?

A co vlastně můžete do svého bytu pořídit? Základem je si rozvrhnout, kolik prostoru máte k dispozici – do malé garsonky se toho tolik nevejde. Zde si musíte opravdu rozmýšlet, co vyberete. Základem ja pohodlný gauč/sedací souprava, k tomu pár taburetů, či menší konferenční stolek (může posloužit i jako podnožka).

Prostoru vždy poručíš

A co se může vybrat do většího bytu, potažmo větších místností? K základní výbavě (viz výše) bychom do jednoho rohu přidali sedací vaky (ideální pro odpočinek i volnomyšlenkáře), případně ještě další taburetky, kterých není pro nenadálé návštěvy nikdy dost.

Co se do moderního interiéru hodí:

  • samolepicí dekorace na stěnách,
  • lampy pro intimní atmosféru,
  • relaxační křeslo pro maximální pohodlí.

Když si můžete dovolit více prostoru (i peněz), tak dominantní a výrazná obývací stěna s TV a multimediálním přehrávačem (a herní konzolí pro hračičky) rozhodně nebude špatnou volbou. Při výběru samozřejmě nezapomínejte na „svůj“ neodolatený vkus. Na tom vše stojí… i padá.

Takže šup pánové do zařizování, ať při „příštích námluvách“ máte bezkonkurenčních úspěch!

Read more

Local News