Jaké ženy jsou v posteli nejlepší?

Share

Světem už dlouhou dobu vládne stereotyp, ve kterém by většina mužů dala přednost blondýnkám. Tato představa vznikla nejspíše díky tomu, že světlé barvy navozují pocit jemnosti, zranitelnosti a křehkosti. Zároveň blond vlasy zdůrazňují ženské rysy v obličeji a činí ženy mladšími. Ale jaké jsou blondýnky v posteli?

Dáváte, pánové, přednost opravdu tomu nejlepšímu?

Němečtí vědci zjistili, že barva vlasů má vliv na ženskou sexualitu. Vědecké studie dokázaly, že nejvíce odvázané a ke všemu svolné jsou zrzky, druhé místo zaujaly hnědovlásky a na třetím místě jsou právě dívky s blond vlasy.

Zrzečky mají sexuální apetit, splní vám všechna přání, jsou nezničitelné a ochotné přistoupit na jakýkoliv experiment. Jsou volné, své a výjimečné jako barva jejich vlasů.

Brunetky jim jsou v patách. Tento typ dívek má nejraději tvrdší sex a to nejednou. Vědí, co chtějí a dokáží si o to říci.

Zatímco blondýnka je stejně jako barva jejích vlasů spíše romantická a něžná. Má ráda objímání, dlouhá hlazení a povídání si. O nějakých experimentech nemůže být snad ani řeč, musíte přistupovat po špičkách. Většina světlovlásek ví o své převaze a chtěnosti ze strany mužů, proto se také stává více nedostupnou a uzavřenou.

Výsledky této studie se ale také mohou velmi brzy stát stereotypem, který dávno neplatí. Protože každý člověk je individualita, odlišnost. Můžete se probudit vedle blond tygřice, stejně jako být znuděn zrzkou.

Navíc je dnes velké množství barev na vlasy a téměř žádná dívka nemá skutečně svou barvu. Rada na závěr tedy zní, než některou vezmete do postele, raději ji poznejte, ať nejste překvapen.

Read more

Local News