Jaká bude nová Bondovka Spectre? Nenechte si ujít trailer a zajímavosti, které unikly!

Share

Co se dá čekat od nové již čtyřiadvacáté bondovky, která nese název Spectre? Co napovídá trailer a jaké informace unikly ze studia Sony? Přikládáme řadu zajímavostí, které si nemůžete nechat ujít!

Film Spectre, v pořadí už 24. dobrodružství agenta s povolením zabíjet, vyvolává od samého začátku nadšení, ale i pochybnosti. Na režisérskou židli usedl opět Sam Mendes (režisér nejvýdělečnějšího filmu Skyfall celé bondovské ságy). V průběhu natáčení se řešili problémy především s překračováním rozpočtu a v prosinci došlo i k aféře okolo studia Sony a uniklé starší verzi scénáře, poznámek a emailů.

Za zmínku stojí i fakt, že natáčení bondovky mělo zpoždění právě kvůli častému upravování scénáře.

První oficiální trailer bondovky Spectre

O čem Spectre bude?

Příběh Jamese Bonda by měl pokračovat tam, kde skončil Skyfall. Bond, jehož budoucnost u MI-6 je před plánovanou fúzí s MI-5 značně nejistá, se vydává na vlastní pěst na misi, kterou mu před svou smrtí zadala dosavadní M.Současná hlava MI-6 (Ralph Fiennes) mezitím svádí politickou bitvu se svým protějškem z MI-5 (Andrew Scott) o budoucnost tajné služby. Agent 007 se vydává po stopách pana Whitea, “záporáka“ dobře známého z předchozích bond filmů Casino Royale a Quantum of Solace, který jej přivede na stopu zločinecké organizace SPECTRE.

Další oficiální trailer bondovky Spectre

Studio bylo se scénářem spokojeno až po nástup hlavního záporáka (Waltz) na scénu. Kritizováno bylo hlavně nelogické spojení padoucha s Bondem, a minimum dějových zvratů. Hlavní zápletka byla označena za složitou, nudnou, a vyžadující přepis. Zajímavostí je, že v interní komunikaci je záporák označován mnohdy jako Blofeld (legendární vůdce organizace SPECTRE ze starších bondovek), naopak v uniklém scénáři toto jméno nikde nezazní, a Waltzova postava se jmenuje Franz Oberhauser, případně používá jméno Heinrich Stockmann.

Dle oficiálního vyjádření uniklá verze scénáře nebyla verzí finální, a od té doby v ní došlo k mnoha úpravám.

Kritika scénáře pochází z druhé poloviny listopadu minulého roku, natáčení začalo o dva týdny později. Nezbývá nic jiného než věřit, že tvůrcům podařilo mouchy ve scénáři vychytat. Zmiňovaná listopadová varianta scénáře unikla na internet, avšak žádné detaily z ní citovat nebudeme, abychom vám zbytečně nekazili zážitek z filmu, jehož česká premiéra je naplánovaná na 6.11.2015.

Bondgirl a Bondcar

Namísto toho se pokochejte krásou, která bude Bonda ve filmu Spectre obklopovat.

bond-1

Monica Bellucci a Léa Seydoux se představí jaká “zlá a hodná“ Bondgirl. 

auta-pro-film-spectre

Společnost Jaguar Land Rover je hrdým partnerem 24. bondovky Spectre.

Oddělení Jaguar Land Rover Special Operations dodalo na natáčení koncepty Jaguar C-X75, Range Rovery SVR a LR Defendery Big Foot.

Read more

Local News