Jak zapůsobit na každou ženu

Share

Když se muž snaží udělat dobrý dojem, většinou se dopouští několika zásadních chyb. Přinášíme Vám 10 rad, jak se podobným chybám vyhnout…

10. Buďte originální

Neznám moc žen, které by pořád nebyly zvány na večeři nebo do kina. Buďte tedy co nejvíce originální a připravte ji nějakou činnost nebo překvapení, kterou by mohla dostat pouze od Vás. Výlet na kole, frisbee v parku nebo posezení v malé italské kavárně. Vkraďte se na střechu nejvyšší budovy ve městě nebo ji prostě vemte na houpačky. Těmito zábavnými výlety si na Vás zvykne a začne na Vás být závislá.

9. Mějte věci pod kontrolou

Ženy mají rády muže, kteří mají nějaký plán. Když ji voláte, nechtějte po ní, aby dělala jakákoliv rozhodnutí. To Vy si pořádně rozmyslete, co budete dělat, pak už jen řekněte, kdy jí vyzvednete, co si má vzít na sebe a pokud to nemá být překvapení, můžete jí říci kam půjdete. Na místě mějte taky přesně promyšlené, jaký bude program.

8. Buďte gentleman

Pokud jí dokážete, že jste pravý gentleman, bude vědět, že je v těch správných rukou. Otevřete jí dveře a vytáhněte židli. Při přecházení silnice nebo při vcházení do restaurace ji jemně položte ruku na záda. Budete překvapeni, jakou si získáte náklonnost.

7. Buďte cool

Nebuďte ten typ, který se o všem hádá (i když nemá pravdu) nebo který pořád něco řeší – např. nezvednutý telefonát. Jednoduše předstírejte, že jste byl moc zaneprázdněný. Více o tom jak být cool.

6. Buďte tajemný

Hodně mužů dělá tu chybu, že předhazuje svému protějšku celý svůj život. Takže buďte odlišný a udržte něco pod pokličkou – obzvláště to, co považujete za působivé. Lidé jsou mnohem více ohromeni úspěchem, na který přijdou sami, než když jim o něm řeknete. Například se hned nechlubte černým páskem z karate, když na to přijde sama, bude obdivovat nejen pásek a vaše bojové umění, ale i Vaši skromnost.

5. Mějte svůj vlastní život

Muži, kteří mají úspěchy u žen, mají společnou jednu věc. A tou je svůj vlastní život, kdy nepotřebují partnerku k tomu, aby byli šťastní. Tuto vlastnost shledávají ženy jako vysoce atraktivní.

4. Buďte nepředvídatelný

Jedna z největších chyb ve vztahu je mužská předvídatelnost. Když ženě zavoláte a ona přesně ví kdy, kde a co budete dělat, něco není v pořádku. V podstatě tím zabíjíte dva velké předpoklady trvalého vztahu – tedy vzrušení a takové to překvapení, co přijde. Zkuste vymyslet něco nového a nečekaného!

3. Nechte ji zasloužit si Vás

Asi znáte staré moudro : „Co sis nevydobyl, toho si nevážíš.“ Stejné pravidlo platí pro ženy a vztahy. Pokud vkládáte veškeré své úsilí do vztahu, nebude si Vás vážit nebo dostatečně neocení čas strávený s Vámi. Ujistěte se tedy, že Vám volá přinejmenším stejně často, jako vy jí.

2. Nebuďte pasivní

Ženy nemají rády muže, kteří se nedokáží pohnout dopředu. Tedy jsou ostýchaví vůči prvnímu polibku i všemu ostatnímu. Když se odvážíte udělat vždy první krok, bude si připadat více atraktivnější a sexy. Vy se zase ukážete jako sebejistý a schopný muž, kterého vždycky chtěla.

1. Nechte ji žít

Poslední věc, kterou žena nechce – telefonní hovory desetkrát denně, vyptávání se se, kde je a co dělá, atd… Každý má právo na soukromí a když se po měsíci chození začnete chovat jako její manžel, nedělá to dobrotu. Přizpůsobte se způsobu, jakým to dělá ona a zkuste ho napodobovat.

Read more

Local News