Jak zamaskovat nevěru a nezamilovat se?

Share

Je manželský sex je po letech nuda, ale rozvádět se nechcete? Pokud si chcete najít milenku, držte se zásady: zatloukat, zatloukat, zatloukat! A hlavně co nejlépe se maskovat.

Odhalená nevěra je jedním z nejčastějších důvodů k rozvodu. Podle nedávno zesnulého manželského poradce Miroslava Plzáka je to hlavně žárlivost, která manželství zničí, s tím souvisí také neschopnost správně nevěru utajit a také neschopnost se do milenky nezamilovat. Pokud si nejste jisti tím, že vás nepřeválcují city k jiné ženě, do mileneckého vztahu se nežeňte. Mějte na paměti, že žádná milenecká láska není věčná a nestojí za to se kvůli ní rozvádět.

Jak se nezamilovat do milenky?

Každá velká láska začíná poblázněnými hormony. Milenku jste zatím neviděli neupravenou, v teplákách, není na vás nepříjemná, když nevynesete koš (to po vás ani nechce), zažíváte s ní jen samé příjemné chvíle, je pořád nadržená…

Není nic jednoduššího než se do této úžasné, nekonfliktní éterické víly zamilovat. Vždyť manželka je jako milenčin negativ. I kdyby byla miss world, po 10 letech soužití už je stejně okoukaná. Pořád po vás něco chce a s něčím vás otravuje. Jste s ní nejen v dobrém, ale i ve zlém. Máte jí rád, ale blázen do ní už dlouho nejste.

Co když ale z milenky uděláte svou manželku? Budete ji chtít i po 20 letech povalit na kuchyňský stůl a zbourat ho? Jak asi vypadá nenalíčená a jak se chová, když je ve stresu? Nebyla by jako manželka finančně stejně nebo i víc náročná než vaše současná žena?

Co když se rozvedete a oženíte s milenkou a ona si doma taky bude kousat nehty, bude před vámi prdět, v noci chrápat a hádat se s vámi kvůli nevynesenému koši a chtít po vás další děti? Stoprocentně jistý odpověďmi si být nemůžete, příliš se proto nevyplatí riskovat zamilovanost. Za pár let byste si možná hledal novou milenku. Lepší je být proto nevěrný zodpovědně a jen fyzicky. Pokud se do milenectví vloudí city, utněte to.

Žárlivost a problémy s utajením

Lékem proti rozvrácení manželství žárlivostí je zařídit si to tak, aby se nevěra neprovalila. Nikdy své manželce o milence neříkejte, pokud nechcete mít doma soukromý očistec nebo aby z vás při rozvodu manželka stáhla kůže. Když už vzbudíte podezření, zatloukejte! Nejlepší ale je chovat se tak, abyste se vyhnuli jakémukoliv podezření. Níže uvádíme recept, jak na to.

Recept, jak správně zamaskovat nevěru

Při nevěře je dobré si počínat nanejvýš opatrně. Je známo, že ženy umí nevěru daleko lépe maskovat. Naučte se to také.

Neměňte své chování k manželce: To se týká jak frekvence sexu, tak i „dárečků“, které jí zničehonic začnete dávat, abyste ulevil svému svědomí. Pokud jste jí „jen tak“ nekupoval dárky předtím, nedělejte to ani teď, je to sice milé, ale krajně podezřelé.

Neměňte svůj časový rozvrh : Souvisí to s první zásadou. Je jasné, že se váš harmonogram trochu změní, když si najdete milenku. Důležité ale je, aby se na první pohled nezměnilo nic. Pokud byla manželka předtím zvyklá, že chodíte z práce v určitou hodinu na minutu přesně a najednou máte skoro každý den poradu nebo přesčasy, něco tu smrdí. Pokud chcete s milenkou strávit víkend, neříkejte, že jedete na ryby s kamarádem, kterého manželka zná a může si tak snadno ověřit, že lžete.

Neměňte sebe: Byla manželka zvyklá na to, že strávíte v koupelně každý den nanejvýš pět minut a teď najednou vám příprava do práce trvá dvě hodiny a celý byt zamořujete smyslnou voňavkou, kterou vaše milenka zbožňuje? Nedávejte najevo elán, když vstáváte do práce. Nezpívejte si ve sprše zamilované písničky.

Vždy používejte kondom: Vyhnete se tak nejen možným pohlavním chorobám a „neškodným“ přenosným infekcím, ale i otěhotnění milenky, která si vás může přát získat jen pro sebe. Nedůvěra a obezřetnost je na místě, už kvůli vaší peněžence. Přerušovaná soulož není antikoncepce!

Nebuďte nevěrný s nikým známým: Může to být sousedka, společná kamarádka, švagrová apod. Od takových se držte co nejdál, snadno se to provalí.

Read more

Local News