Jak vybrat ženě spodní prádlo

Share

Spodní prádlo jako dárek pro manželku, milenku či partnerku je báječný nápad, jak ovšem vybrat tu správnou podprsenku a kalhotky?

Inspirace je velice důležitá, stačí nahlédnout do šatníku partnerky a zjistit, jaké styl prádla převládá (sportovní, elegantní). Snažte se však ponechat věci na původním místě, ženy si bohužel pamatují, co kde mají.

Opisem velikostí také nic nezkazíte, ba naopak. Prodavačka vám podle těchto údajů najde vyhovující podprsenky a kalhotky. U kalhotek se udává velikost XS až XXL, u podprsenek jsou dva údaje – číslo a písmeno (číslo značí obvod hrudníku a písmeno velikost košíčků). Ani toto však nezaručí, že prádlo bude perfektně sedět, jelikož každé číslování je jiné.

Prodavačky jsou zvyklé na vše, takže si můžete vypůjčit partnerčino prádlo a ona vám pak poradí, co by bylo nejlepší. Rozhodnutí pak bude na nás. Nikdy nevyhazujte paragon, schovejte si ho pro případ výměny zboží.

Pomoc od jiné ženy je dobrý nápad, záleží však, koho si na nákupy přizvete (bývalá přítelkyně není nejlepší volba). Každá žena se líbí něco jiného a nemusí se trefit právě do vkusu vaší partnerky.

Vyhněte se extrémům, jako jsou perverzní nápisy na kalhotkách. Pokud partnerka ráda spí v dlouhé bavlněné košili, téměř průsvitná krajkovaná košilka je také druh extrému.

Pokud si opravdu nevíte rady, řekněte narovinu partnerce, že jí chcete udělat radost novým spodním prádlem, ale nevíte si rady s výběrem, tak ať si určí sama, co by si přála. Ale pamatujte, že ženy více hodnotí snahu než jakýkoliv dar.

Spousta prodejců nabízí spásu v podobě poukázky. Tyto lístky mají nejraději pragmatičky. Pokud se už rozhodnete pro tuto možnost, nechte výběr zcela na partnerce a svým názorem ji neovlivňujte.

Tabulka velikostí podprsenek

Obvod pod prsy:
63 – 67cm = velikost 65
68 – 72cm = velikost 70
73 – 77cm = velikost 75
78 – 82cm = velikost 80
83 – 87cm = velikost 85
88 – 92cm = velikost 90
93 – 97cm = velikost 95
98 – 102cm = velikost 100
103 – 107cm = velikost 105
108 – 110cm = velikost 110
113 – 117 cm = velikost 115
118 – 122cm = velikost 120

Košíčky (rozdíl obvodu pod prsy a přes prsa):
rozdíl 10 – 14cm = košíček A
rozdíl do 16cm = košíček B
rozdíl do 19cm = košíček C
rozdíl do 22cm = košíček D
rozdíl do 25cm = košíček E
rozdíl do 28cm = košíček F

Při předávání dárku zachovejte chladnou hlavu – ženy ocení vaši snahu, kreativitu, nápad ke koupi a hlavně to, že ji máte rád a chcete jí udělat radost. Nebo tím děláte radost sami sobě?

Read more

Local News