Jak uspokojit ženu, aby škemrala o další sex? Dáme vám tipy

Share

Když dojte na sex, každý muž se snaží o to, aby svojí sexuální partnerku co nejlépe uspokojil. Nic totiž nepřinese tak dobrý pocit ze sebe sama jako vědění, že dokážete ženu dovést k silnému, nebo ještě lépe, nezapomenutelnému orgasmu.

Jak tedy uspokojit ženu a dopřát ji dokonalý sexuální požitek?

TIP: Buďte pro ni nenahraditelní v posteli! Přečtěte si nejzajímavější články a návody jak udělat ženu a dopřejte ji co možná nejlepší sex, který zatím nezažila.

Pracujte na jejím sebevědomí

Mnoho žen ztrácí jistotu v sebe a své tělo, když se mají před mužem svléknout. Najednou jejich malá prsa nezvětšuje žádná push-up podprsenka, špek na břiše nestahuje žádné prádlo, celulitida je na očích a velký zadek vystaven k očekáváné kritice. Jasně, že všechny tyto nedokonalosti vidíte, ale máte-li se dočkat skvělého sexu a hlavně máte-li její požitek dotáhnout až k úplnému vrcholu musíte dělat, že nic nevidíte a její tělo je prostě bez chybičky.

Tvrdá boule ve vašich kalhotách nestačí, ujišťujte jí o dokonalosti pomocí komplimentů. 

Pokud nedokážete její postavu pochválit, pak je více než jisté, že bude svou pozornost upírat na sebe, nikoliv na sex. Zatímco vy se budete snažit o její vyvrcholení, ona bude řešit, jestli jí při poloze na koníčka neskáče špek na břiše, jestli při pozici zezadu neplandají prsa za strany na stranu, jestli se dokážete prodrat k její svatyni přes ty obří stehniska…

postel-3

Dobře řečená pochvala smaže všechny její obavy. 

Všímejte si

Rozhodně by vás mělo zajímat, co má ráda, co jí vzruší k nepříčetnosti, co v ní probudí sexuální dračiči. Komunikujte a vyptávejte se. Sledujte její reakce na to a ono. Během hlazení zjišťujte, jestli nemá nějaké speciální přání, úchylky apod. Pokud se obáváte zeptat, pak jí navrhněte, aby vám ukázala, jaké jsou její touhy.

Její sexuální fantazie vám dopomohou k vytouženému cíli. 

Bez předehry to nepůjde

Mluvíme o tom stále dokonala, ale přesto to ještě mnozí pánové nepochopili. Ženy potřebují vybudit, nažhavit, vzrušit. Zabírá na ně mazlení, hlazení, škádlení, másaže. Do milostné předehry se nebojte přidat i erotickou komunikaci – naživo nebo online.

Vydrž Prťka vydrž!

Trénujte oddálení vašeho výstřiku na maximální možnou hranici. Ženy potřebují více času než muži. Mnohdy také potřebují pořádně “vopíchat“, jedině tak se dostanou do sexuální extáze. Cítíte, že to na vás jde, ale ona je ještě na hony daleko od svého orgasmu? Přestaňte a zkuste něco jiného. Zapojte prsty, jazyk, nebo kombinaci obojího. A co taková vibrující hračka. Na vibrátor je vždy spolehnutí, má pořádnou výdrž a přesně ví, kde má žena bod G. Mezitím vy sesbírejte sílu na další kolečko a snad už i to vyvrcholení.

Dosáhne-li s vámi dokonalého orgasmu, už nebude nikdy odmítat. Žádná bolest hlavy nebo ranní vstávání, žadonit bude ona. Tak se snažte! 
sexshop Růžový slon

Read more

Local News