Jak udělat ženám radost?

Share

Chcete potěšit svou matku, manželku či jinou ženu ve svém životě, ale nevíte, jaký dárek by ji potěšil? Udělejte jí radost zajímavou knížkou. Poradíme vám, s jakými tituly neuděláte chybu.

Severská krimi: Sázka na jistotu

Detektivky patří k nejoblíbenějším knihám po celém světě. Potemnělá atmosféra, nečekané zvraty a napětí až do poslední stránky – to jsou detektivky od severských autorů. V posledních letech se s nimi roztrhl pytel, ale bezpochyby jim vládne jedna autorka.

Tip: Na albatrosmedia.cz pořídíte až do 25. 6. všechny detektivky se slevou 25%!

Camilla Läckberg: Královna severské krimi

Camilla Läckberg patří k nejúspěšnějším autorkám detektivek a její knihy jsou překládány do více než 33 jazyků. Bravurně pracuje s psychologickými aspekty zločinu, a jak sama říká, nezajímají ji hrozivé či krvavé detaily, ale temné stránky lidské duše. Proto jsou její knihy oblíbené především u žen.

Hlavními hrdiny série detektivních příběhů této populární autorky jsou detektiv Patrik Hedström a Erica Falcková, kteří společně řeší tajemné případy. Zatím poslední díl ze série nese název Andělíčkářka. V této knize čtenáře autorka zavede na ostrov Valö, odkud v roce 1974 zmizela rodina Elvanderových. V jejich domě zůstala pouze roční dcera Ebba, která se po letech vrací s manželem, aby se ve starém rodinném domě usadili. Po jejím návratu se ji i jejího manžela pokusí někdo zabít a Patrik a Erika se pustí do vyšetřování záhadného případu.

Vražda s vůní mandlí je samostatným případem Martina Molina, kolegy známého vyšetřovatele Patrika Hedströma. Tento titul je velmi oblíben především fanoušky Agathy Christie a samotná autorka je k legendě detektivních románů často přirovnávána. Takže pokud chcete obdarovat zarytou fanynku Agathy Christie, knihy Camilly Läckberg jsou pro vás jasná volba!

 

Tip: Na albatrosmedia.cz pořídíte nepřeberné množství knih všech žánrů za super ceny.

Read more

Local News