Jak si vydělat nějaké peníze navíc

Share

Potřebujete ke svému regulérnímu platu nějaké koruny navíc? Jít si sednout na teplý gauč do spermabanky dokáže každý muž. Projít testy už pak není úplně jednoduché.

Ale pojďme si povědět více možností, jak vydělat nějaké ty peníze navíc.

Vytvořte aplikaci

V dnešní době jsou chytré telefony velice populární. Vytvoření aplikace pro takový telefon, nejlépe pro Android vás sice bude stát čas a nápad, ale výsledkem mohou být slušné peníze. Aplikace musí být pro uživatele užitečná a její cena by neměla být vysoká. Krásný příklad obohacení vašeho telefonu o užitečnou funkci, je například dálkový ovladač PC, který se chová jako touchpad, klávesnice a rozšířená obrazovka. Konkrétně Android Remote PC.

Najděte ztracené peníze

Tohle se lehce řekne, že? Ale najít ztracené peníze je jako je vydělat. Už jste nevěděli, že existují a nález tisícovky v kapse u saka vám udělá radost. Nejméně jeden člověk z osmi má někde ztracené peníze nebo jiné bohatství, o kterém neví.

Pusťte se tedy do hledání.

Pracujte online

Často diskutované téma, jestli je práce z domu přes počítač dostačující na vydělání peněz. Příkladem mohou být tzv. freelanceři, tedy grafici, programátoři nebo textaři, kteří shánějí zakázky a jsou na volné noze. V tomto případě je perfektní mít sedavou nudnou práci, kde můžete být na internetu a pracovat vlastně dvakrát. Sehnat práci přes internet není úplně jednoduché, existuje velká konkurence a spousta podvodníků, pro které práci uděláte a peníze neuvidíte.

Prodávejte vlastní tvorbu

Jste doma a baví vás tvořit? Můžete své vlastní výrobky prodávat na internetu. Od barvených šátků, přes vlastní obrazy, šperky, oblečení až po různé domácí ozdoby. Vše musí být originál, za který si někteří lidé rádi připlatí.

Prodávejte použité věci

Máte doma staré lyže, kolo nebo oblečení, které již nepoužíváte? I z toho se dají vytřískat nějaké peníze. Mrkněte na české inzerční systémy a zkuste své věci prodat. Za vložení inzerátu většinou nic nedáte. Pokud ano, tak se jedná o částky v řádech korun.

Prodávejte vlastní tělo

Za odběr krve vám již bohužel cash nevyplatí, máte pouze slevy na dani. Proto hodně dárců přešlo na soukromé kliniky, kde mohou darovat plasmu, za kterou dostanou hotovost a měsíčně si tak mohou přijít někdy až na dva tisíce korun.

Pánové, něco extrémně výdělečného je prodávat vlastní sperma. Zde ale platí pravidlo, že musíte být spermiový nadprůměr. Testy projde totiž jenom 10% mužů. Pokud jste mezi těmi vyvolenými, za jeden odběr můžete dostat 800-1 000 Kč. A chodíte až 8x do měsíce!

Read more

Local News