Jak si užít perfektní dovolenou po boku přítelkyně? Zařiďte jí luxusní ubytko

Share

Dovolená ( i když jen po Čechách) s vaší princeznou může být zatěžkávací zkouška vztahu. To, co doma bez mrknutí oka přejdete, se na dovolené může vyhrotit v neřešitelný problém.

Poradíme, jak si dny volna užít i případě, kdy budete mít po boku svou náročnou přítelkyni. 

Na dovolené se budete muset popasovat se situacemi, které vás v běžném pracovním tempu nepotkají. Přizpůsobit se novému prostředí, nezvyklému harmonogramu dne ( žádné povinnosti a řád, jen bezvládí a následná anarchie) a hlavně budete mít svého rozmazleného miláčka 24 hodin u sebe.

Toto jsou pravidla pro vydařenou dovolenou v páru:

1. Poslouchejte ji

Než zaplatíte ubytování v Českých Budějovicích, ujistěte se, že má stejné představy o programu jako vy. Pokud chcete objíždět jihočeské rybníky na kole a ona procházet památky města, budete se muset domluvit na nějakém kompromisu.

Při plánování programu myslete z velké částí na ni, věřte, děláte to pro sebe – otrávená přítelkyně vám totiž dokáže udělat z dovolené peklo. 

2. Buďte náročný

Když už chcete vyrazit do jednoho z hlavních měst jižních Čech, dbejte na vysokou úroveň ubytování. Krásný pokoj, nadstandardní služby, perfektní jídlo a lokace v centru Českých Budějovic ji opravdu potěší a vy získáte cenné body, které proměníte ve výměnný obchod (jeden den na kolech), nebo v jeden postelový večer ve vaší režii.

Rezervujte hotel České Budějovice Grandhotel Zvon, nebude litovat a ona pocítí vytoužený luxus. 

superior_room_

Zjistěte všechny potřebné informace o Grandhotelu Zvon na stránkách www.hotel-zvon.cz

3. Neunuďte ji k smrti

Nepřipusťte, aby se nudila. Právě nuda totiž vede k rozhádané dovolené a neustálému rýpání. Popřemýšlejte nad tím, co ji baví a dle toho vymyslete program, buďte tolerantní, neřešte maličkosti a buďte velkorysí.

Vážně se vám to vyplatí – bude klid a ona povolná jako nikdy předtím!

Read more

Local News