Jak si užít adrenalinu a nedat za to ani korunu?

Share

Žijeme v moderní době, která nám poskytuje nepřeberné množství možností, jak si užívat svůj volný čas. Jedním z trendů jsou adrenalinové sporty a zážitky. Ale, jak být módní, když na to nejsou money? Dáme vám návod, jak si užít vysněné zážitky a nedat za to ani korunu!

Protože každý muž by podle nás měl v životě zažít pořádný adrenalin (a nemyslíme tím jízdu na červenou na místní křižovatce).

Je pak už celkem jedno, zda si hodí lano z mostu, projede se třístovkou v červeném Ferarri nebo vyskočí z letadla s batohem na zádech. I když každý by si asi zvolil jiný zážitek, základ zůstává, potřeba peněz pro vyplnění svých tužeb a přání jen tak nezmizí.

Kdo si chce užívat adrenalin, musí platit! Nebo ne?

Táhne vás to za volant super rychlého sporťáku, který dává stovku za několik sekund? Nebo si chcete užít kolosálního hummera v náročném terénu? Ať je vaším snem ostré červené žihadlo či těžké monstrum v akci, v dnešní době už není problém zajímavý zážitek koupit.

Ano, každá adrenalinová akce něco stojí (teď není řeč o strachu ani špinavém spodním prádle). Nechce-li se vám utrácet, ale chce se vám to zažít, jděte na to od lesa. Nechte si adrenalin nadělit jako dárek. Minimálně dvakrát do roka je příležitost, při které se to hodí a vaši kamarádi, rodina, blízcí, budou jen rádi, když jim výběr dárku usnadníte. A navíc se mohou na váš vysněný dárek složit. A pokud si přejete konkrétní zážitek, nebojte se si o něj říct – přeci jen je rozdíl mezi jízdou ve Ferrari a tandemovým seskokem. Pokud ovšem nechcete dostat zase jenom ponožky.

40_tandemove-seskoky-12

Kde hledat inspiraci?

Jízdy ve sporťácích, akrobatické lety letadlem, akční střelby i tandemové seskoky nabízí zážitková agentura ESENNCE.cz. Uvařte si kafe, dejte nohy na stůl a vybírejte ten pravý zážitek pro vás. Pak stačí výběr přednést vašim blízkým a už se jen těšit. Riskujete jen to, že manželka místo do kategorie adrenalin zabloudí mezi relaxační zážitky a romantické pobyty a bude si chtít také splnit nějaký svůj malý sen. I když, to taky není špatné. Alespoň budete mít jasno v tom, co jí dát k narozeninám nebo pod stromeček.

Konec bloudění po přeplněných obchodech!

Read more

Local News