Jak se kupuje multikára? Nejlépe u specializovaného prodejce!

Share

Potřebujete do firmy maximálně funkční vozítko, kterým převezete potřebný náklad z místa na místo co možná nejsnadněji a nejrychleji? Multikára je ideálním řešením!

Víte, jak se toto užitečné vozidlo kupuje? 

Podnikatelé a menší firmy často řeší problém s převážením materiálu z jednoho místa na druhé. Pro občasné využití se ovšem nákup velkého nákladního auta nehodí a pronájem také není zrovna nejlevnější. Multikára je skvělým kompromisem – pořízení na příliš nevyjde, investice se rychle vrátí a užitná hodnota je v podstatě nekonečná.

Věřte, že jakmile se multikára jednou stane součástí vašeho pracovního týmu, už se nezastaví.

multikara-minam

Jak si rozšířit vozový park v práci a na nákupu neprodělat? Odpovědí je nabídka specializovaného prodejce. Foto: multicarmorava.cz

Přistupujte k nákupu multikáry jako pravý chlap a zodpovědný šéf!

Pestrý výběr užitkového vozu značky Multikar může nákup hodně ztížit. Těžko určit, který model je ten správný! Odborníka by v takovém případě potřeboval každý a my pro vás jednoho takového máme. Společnost MINAM servis nabízí prodej multicar, jejich přestavbu dle potřeb a servis na počkání.

multikar-minam-01

Repasy a instalování příslušenství na multikáry nejsou u MINAM servisu žádný problém. Foto: multicarmorava.cz

Záruky, které rozhodují!

Jste ten typ muže, který počítá vždy s tím nejhorším? I kdyby se vám něco s multikárou stalo v době po záruce, v MINAM servisu vám trn z paty v rámci pozáručního servisu vytrhnou spolehlivě. Méně náročné opravy dokonce přijede vyřešit technik rovnou k vám do práce – což znamená menší náklady i méně starostí.

Výhody užitkového vozu

Ještě stále si nejste jisti výhodností nákupu multikáry? Tyto klady vás přesvědčí v minutě!

  • výhodná investice
  • ekonomický provoz
  • maximální využití po celý rok
  • možnost dokoupení nástavbového příslušenství
  • moderní vzhled

Všechny potřebné informace na www.multicarmorava.cz

Read more

Local News