Jak prodat ojeté auto? Tohle je zaručený návod!

Share

Chcete se zbavit svého ojetého vozu? Rozhodli jste se pro prodej přes inzerát? Dám vám užitečné rady, jak neodradit potencionální kupující.

Prodej ojetého auta mohou zkazit nepovedené fotky i lživé informace. 

Prodej auta pro většinu z nás není denním chlebem, proto rozhodně neuškodí připomenout si, jaké údaje by měl inzerát obsahovat, aby byl pro kupujícího atraktivní a informačně dostačující.

Základními prvky soukromého inzerátu jsou údaje o značce a typu karoserie, roku výroby, objemu motoru a palivu, ujetých km a celkovém vybavení vozu.

prodej-vozu

V případě, že  nejde o řádkovou inzerce, je jedině ku prospěchu, když přidáte také fotografie. Pro vytvoření dokonalých fotek je třeba auto dát do nejlepšího pořádku, jeho umytí a uklizení interiéru je tak nutnou samozřejmostí.

Stejně tak jako jinde, i při prodeji auta povedená fotka prodává.

Inzerát jste již několikrát předělali, fotky přefotili a stejně o vaše auto nemá nikdo zájem? Udělejte to jako Rob Comeau!

Natočte epickou reklamu!

Rob Comeau, 25-letý mladý muž z Newmarketu, který se už rok neúspěšně snaží prodat své ojeté auto Nissan Altima. Na internetu o něj nikdo neprojevil zájem, tak se rozhodl vsadit na jistotu – natočil k autu velmi působivou reklamu, která je plná dramatických záběrů a ještě dramatičtějšího komentáře.

Všechny záběry jsou velmi pěkně natočené, ale největší roli hraje komentář. Ten namluvil profesionální dabingový herec. „Má čtyři pogumované kola pro maximální trakci, dokonce přichází i se stěrači na předním skle, “ vyzdvihuje herec dramatickým hlasem všechny výhody zánovního Nissanu.

„Chtěli jsme smíchat opravdu epické záběry s komedií,“ dodává Rob. Od doby, co se reklama objevila na Facebooku, má více než 200 tisíc shlédnutí a konečně i několik vážných zájemců.

Zkrátka, dobrá reklama prodává ještě lépe než dobré fotky.

Table of contents

Read more

Local News