Jak poznáte, že se chytla

Share

Jdete s krásnou dívkou na rande, konverzace je svěží a pohotová, žádné trapné chvíle ticha. Jak poznat, kdy dívku na konci večera pozvat k vám domů, či nikoli? Přece během společně strávených chvil.

1. Koupí vám drink

Jestliže vám nabídne drink, je si jistá, co chce a jde si za tím. Popřípadě vám může tuto laskavost připomenout večer u vás doma. Tedy pokud se vám poštěstí.

2. Dotkne se vás

Řeč těla je na rande velice důležitá. Pokud vám během konverzace položí ruku na rameno nebo nohu, je to známka toho, že je jí s vámi dobře a možná se vás bude chtít v soukromí dotýkat více.

3. Skládá vám komplimenty

Ženy nejsou jediné, které mají rády komplimenty. I muži si občas musí nakrmit svoje ego – to je trik, který zná hodně žen. Pokud tedy slyšíte na svůj fyzický vzhled nebo na kolínskou jeden kompliment za druhým, je tu jistá možnost, že vám to brzy vyjde.

4. Oční kontakt

Oční kontakt během konverzace značí, že se jí líbí, na co se dívá. Pokud k tomu přidá úsměv, dává najevo svoje sympatie. Nesklánějte tedy oči ke stolu a svůdný pohled opětujte.

5. Nechá vás dotknout se

Jestli se vás dotýká, berte to jako výzvu na oplacení. Pokud se začnete jeden druhého dotýkat, ruka vám může velice lehce sjet na nohu, jazyk do pusy a …

6. Naklání se k vám

Pokud se bavíte s cizím člověkem, udržujete si svou osobní zónu. Tedy oblast před sebou, kdy už je přítomnost člověka nepříjemná. Pokud se k vám dívka naklání, už pro ni nejste cizí a má ve vás důvěru. První krok k rozpoutání pořádného dobrodružství.

7. Sdělí vám své tajemství

Ženy se neotevřou jen tak někomu, potřebují se cítit pohodlně a v bezpečí. Teprve potom vám řeknou o sobě něco víc intimního. A pokud jí na oplátku povíte nějakou intimnost vy, získáte si u ní přízeň svou otevřeností.

8. Sexuální konverzace

Pravděpodobně jste narazil na slečnu, která ráda sex. Pokud vám řekne, co se jí líbí a zeptá se vás na to samé, bude alespoň vědět, co večer dělat. Určitě neváhejte a pozvěte ji k sobě domů.

9. Ukáže vám tetování

Ne všechny ženy se hned chlubí svým tetováním. Obzvláště pokud je na nějaké intimnější partii – např. na prsou, na zadku, … Pravděpodobně bude chtít pochvalu a pořádné prozkoumání.

10. Pozve vás k sobě domů

Když se vás ke konci rande, kdy jí odvedete domů a budete stát před vchodem, zeptá, jestli nechcete jít dovnitř, máte sakra štěstí. Jasné znamení, že se jí večer líbil a chce v něm pokračovat.

Read more

Local News