Jak najít ideální chlapský pronájem? Pár tipů na byty pro svobodné muže by tu bylo

Share

Nemáte dost peněz na koupi vlastního bydlení? Vyřešte to cenově dostupnějším pronájmem. Poradíme, jak najít ideální chlapský bejvák za pár korun měsíčně.

Netřeba popisovat, jak moc důležité je pro chlapa najít ten správný byt. Abyste našli své chlapské zázemí co možná nejsnáze a za rozumnou cenu, sepsali jsme několik rad vycházejících z našich vlastních zkušeností.

I my, skvělí chlapi z redakce, jsme se v rámci hledání dokonalého pronájmu popálili. Poučili jsme se a teď už víme, jak na to!

Kritéria pánského hnízda

Potřebujete hodně místa pro sebe i kámoše? Chcete pěkný výhled na město? Toužíte po bydlení v centru či na okraji města? Kolik pokojů je pro vás ideální? Chcete už byt se zařízením, či si jej vybavíte vlastním stylovým nábytkem?

Osobně mohu říct, že větší je vždycky lepší než menší. Zařízení zásadně vlastní. Parkovací místo opravdu není zbytečný luxus a za dobrou lokalitu se vyplatí připlatit. 

Limity a hranice rozpočtu

Nebudeme se hrát na to, že je vaše peněženka je bezedná, každý má nějaký limit, kde jeho možnosti končí. Proto si upřímně řekněte, kolik jste schopni za pronájem platit. Nezapomeňte přičíst i poplatky za služby a energie.

pronajem-chlapa

Co říkáte třeba na tento atypický loftový byt? Dle nás splňuje veškeré potřeby moderního single muže. Nabídka z portálu: Homesweethome.cz

Kde začít hledat?

Po sepsání seznamu kritérií a stanovení rozpočtu je načase začít se samotným hledáním. Zde vyvstává otázka, kde a nejlépe hned najít to pravé ořechové? Doporučit můžeme portál s realitami ke koupi i pronájmu homesweethome.cz

V nabídce je stále dostatek zajímavých pronájmů i možností koupě. Rychlý přehled získáte použitím filtrů, stačí zaškrtnout například byty 1+kk či byty 1+1 a hned budete v obraze, co, kde a za kolik. 

Vytrvalost je vlastnost pravého muže

Někdy se může stát, že vysněný byt stále není na skladě. Na vině jsou možná přehnané požadavky nebo smůla. Často vás někdo předběhne doslova o minutu, jindy dají pronajímatelé přednost někomu jinému.

Nicméně správná porce úsilí a web homesweethome.cz vás k tomu nejlepšímu bytu dovedou. Prvotní neúspěchy vás nemohou odradit! A koneckonců ještě je tu i prodej bytu 1+kk.

Read more

Local News