Jak na lehký tuning vašeho mazlíčka

Share

Koupili jste si auto a chtěli byste ho trošku upravit/vylepšit, aby se za ním kolemjdoucí závistivě otáčeli? Zde pro Vás mám několik rad.

STOP nálepkám

Pokud chcete, aby se lidé za Vámi otáčeli se závistí v očích a ne s úsměvem na tváři, vyhněte se dětinskému tuningu v podobě nejrůznějších samolepek ve stylu MONSTER apod. Tato doba je již dávno pryč, dnes se hraje spíše na eleganci, než na cikánský tuning.

STOP obřímu křídlu

Pokud nasadíte na svého mazlíka křídlo, které vypadá jako z Boeingu 747, také to nemusí být zrovna to pravé ořechové. U nových aut se křídlu úplně vyhněte, křídla zkrátka v módě nejsou a pokud není sériově namontováno, má to své důvody.

Amatérské nárazníky

Pokud přemýšlíte o nějaké kitu, svěřte radši Vaše auto odborníkům, rozhodně se vyhněte výrobě packetů u Vás „na koleni“ v garáži.

1. Kola

Základem toho, aby Vaše auto vypadalo dobře, jsou kola. Pokud si koupíte nového Superba a nacpete na něj 15´ kola a poklice, auto absolutně ztratí na atraktivitě a více zaujme i jedničková Škoda Octavia na elektronech. Kola zkrátka dělají auto, proto volte alespoň 17´ (záleží na typu auta) elektrony (v současné době je moderní černá barva elektronů, ovšem to už záleží spíše na celkové barvě auta a vašemu vkusu).

2. Barva

Zde jde spíše o osobní pohled a názor jedince, ovšem podle průzkumu jsou nejatraktivnější černá auta, vždy tomu tak bylo a asi i bude. Černé auto vypadá nejen elegantně, ale zároveň také sportovně a zajímavě. Pokud nevlastníte zrovna BMW X6, nebo Audi A7 určitě se vyhněte bílé barvě, která na „obyčejných“ autech vypadá lacině.

3. Denní svícení

Pokud nemáte v autě zabudované denní svícení jíž od výrobce, není jediný důvod proč si ho do auta nezabudovat sám. Denní svícení je novodobým hitem a vypadá dobře na každém autě. Led lampy si můžete koupit sami přes internet dle vlastního vkusu a namontují Vám je v jakémkoliv servisu.

4. Audio

Co se týče interiéru tak ten si můžete zkrášlit kvalitním autorádiem s výsuvnou LED obrazovkou kam si budete moci napíchnout i GPS navigaci.

Read more

Local News