Jak na elegantní a dravý design vašeho pánského hnízda?

Share

Jste single a chcete, aby z vašeho bytu či domu vyzařovala ta správná chlapská energie?Aby vaše hnízdo splňovalo nároky moderního muže, kamarádi i dámské návštěvy se v něm cítili uvolněně a pohodlně?

Pomůžeme vám zařídit bydlení v elegantním a chlapsky dravém stylu!

Mužské chápaní designu je odlišné od toho ženského, každý chlap ze svého jádra touží po minimalismu, v němž se dobře vyzná, není náročný na úklid a je plně funkční v každém ohledu.

jena-nabytek-02

Pakliže vaše bydlení neodpovídá aktuální představě o dokonalém pánském “bejváku“, je ideální čas na změnu. Foto: Nábytek JENA

I muži mají smysl pro detail

Obecně se dá říci, že muži dávají přednost čistým liniím, sytým až tmavým barvám, stabilní konstrukci a střídmé dekoraci. Minimalismus má však mnoho podob a každý muž mu dá svou vlastní podobu. Odlišnosti pak lze najít především v detailech zvolené výzdoby, uspořádání nábytku nebo celkové “atmosféře“.

Tak například sportovní fanda zvolí výzdobu v podobě plakátů svých oblíbených sportovců, rocker dá vyniknou své drsné stránce pomocí lebek a elektrické kytary, umělec si vytvoří inspirativní zázemí v uměleckých soškách či obrazech.

bydleni-muze-03

Držte se svého stylu, nábytek JENA vás pouze nasměruje tím správným směrem!

Bydlení je osobní věc!

Trendy jsou fajn, ale bydlení by v každém případě mělo odpovídat stylu jeho majitele. Popřemýšlejte, jaké jsou vaše preference, jaký životní styl, jak často a kde především se ve své chlapské domácnosti zdržujete. Stačí chvilka a hned budete vědět, že ta kožená sedačka je tím pravým ořechovým, a že ta postel z masivu je ideální pro odpočinek i “to druhé“.

Bydlení muže versus váš domov

To, co se vám snažím vysvětlit je to, že si můžete své hnízdo zařídit jako kopii fotografie z katalogu o bydlení, ale tak se jako “ve svém“ nikdy cítit nebudete. Domov muže není jen o prázdném nakoupení nábytku. Jde o to vnést do postele, stolku na televizi i toho kávovaru vaší osobnost, vaše mužské já.

Nábytek JENA vám pomůže vytvořit ze svého domova osobní vizitku, jež bude na každého příchozího a vás nevyjímaje křičet: Tady bydlí zajištěný, sportovně založený muž, který má smysl pro kvalitu, umění a moderní vzhled. Muž, který si stojí za svým a nedělá v důležitých rozhodnutích kompromisy. Muž, který ví, kdo doopravdy je!

Závěr? Ta elegance, ta dravost bydlení není o nábytku ani o předepsaných trendech bytových designérů. Domov muže zkrátka není jen místo, je to váš životní styl! Už chápete?

Read more

Local News