Jak může vypadat stylový a prostorný pánský pokoj? Třeba takto.

Share

Jste chlap. Potřebujete svůj kout, kde budete jen vy, sklenka dobré whisky a pohodlné křeslo. Tento základ pak můžete doplnit o další fajnové vybavení a vytvořit stylový pánský pokoj pro sebe, své zájmy a své kámoše.

Ženám je protentokrát vstup zakázán!

Až do teď jste v zařizování svého bydlení spoléhali na vkus své partnerky? A jak to dopadlo! Všude je to samá béžová, béžová pohovka, béžové stěny, dokonce i to dekorativní sklo má béžový odstín! Co takhle kdybyste pro změnu vzali otěže do rukou vy. S naší malou pomocí bude zařizování pánského pokoje hračka.

pokoj-men-03

Výsledek se JÍ asi (určitě) nebude líbit, ale o to jde! Právě tak totiž budete vědět, že pánský pokoj je skutečně pánským.

Boxovací pytel, motorka a bar plný kvalitní whisky

Jak už víte, mít designovou kuchyni není žádný problém! Objednat, nechat si doručit, popřípadě i namontovat. Jenže styl ani osobitost si nelze koupit! I ten sebeluxusnější pokoj přestane být zakrátko zajímavým, pokud v něm nebude cítit osobnost jeho majitele.

Proto se vykašlete na všechny ty aktuální trendy a zařizujte hlavou a především srdcem.

Zatímco jeden chlap bude spokojený s boxovacím pytlem, druhý nebude dlouho přemýšlet nad postavením motorky hned vedle pohovky. Jiný muž bude vyžadovat přítomnost baru nebo alespoň barové skřínky a sběratel se neobejde bez svých vystavených elektrických kytar.

pokoj-men-02

Zkrátka váš pokoj by měl říkat, spíš přímo řvát, tohle jsem já, tohle je můj život! Najděte odvahu říct JÍ, že skleněné vázy nemají ve vašem pokoji místo!

Bez těchto věcí není pánský pokoj pánským pokojem!

Myslete na odpočinek – První věcí, která by vás měla zajímat je relax. Pohodlná pohovka, luxusní lenoška, komfortní křeslo. Bez toho si odpočinku, sportovního zápasu, skvělé knížky nebo poslechu hudby neužijete.

Myslete na uložení – Knížky, DVD filmů, sbírky čehokoliv, skleničky, láhve oblíbeného pití, oblečení, to všechno je třeba někam uložit dát. Využijte každý centimetr na zemi, ve vzduchu. Dobře zvolené skřínky, police, háčky dají celému pokoji řád, váš řád!

Myslete na koníčky – Baví vás slepování modelů válečných letadel, vyžíváte se ve tvrdém rocku, nemůžete žít bez umění? Vaše zájmy (dosud utlačované) se nyní mohou opět ukázat! Udělejte ze svého oblíbeného designový doplněk. Zavěste si lano na strop, přes křeslo hoďte vlajku, dominantou vašeho pánského hnízda může být cokoliv.

Myslete na peníze – Nejsou peníze na nový stolek? Použijte svou chlapskou logiku a smysl pro funkčnost. Použijte svůj starý kufr z doby, kdy jste obrážel všechny konce světa. Použití toho starého, co je plné vzpomínek, zábavných příběhů a vašich zkušeností dá celému prostoru tu správnou atmosféru.

Read more

Local News