Jak jednoduše vydělat přes 90 000 Kč za rok? Sázením na sport!

Share

Každý den na nás na internetu vyskakují „zaručené“ návody na zbohatnutí na internetu. Každý soudný člověk ví, že je to jen hromada blábolů, která má za účel prodej nějakého e-booku, či přijetí do nějakého pyramidového systému.

Dá se říct, že 99% těchto nabídek jsou naprostým žvástem. Proto pochopím, když budete tento článek brát se zdravou rezervou. Našel jsem ovšem konečně způsob, jak si na internetu vydělat nějaké ty peníze k hlavnímu příjmu – VIP tipy na sázení.

Já ale o sázení nic nevím!

Já o sázení vlastně taky nic moc nevím :). Moje zkušenosti jsou minimální, většinou jsem vsadil vždy jen pár stovek na náš tým, když bylo mistrovství, nebo olympiáda. Bez vidiny nějakého výdělku, spíš jen pro radost.

Před časem jsem narazil na webové stránky www.sportovnitipyasazky.cz, kde se tým tipérů věnuje shromažďování zajímavých sázkařských příležitostí a tipů. Samozřejmě, takových stránek je na internetu bezpočet, placených i neplacených a většinou se jedná o podvod. Drtivá většina těchto podnikavců vám prostě jen kopíruje aktuální zápasy od sázkařských kanceláří bez žádného průzkumu. Proto jsem byl velmi obezřetný a kontaktoval jsem majitele tohoto webu s dotazem jak jim mohu věřit a čím se liší.

Den na to mi přišla obsáhlá odpověď, která mě velmi příjemně překvapila. Pán mi zde popsal, že se sázení věnuje již dlouhou dobu. Díky určitým zkušenostem zvládá vyhledávat zajímavé sázkařské příležitosti s vysokým kurzem. Sám je v dlouhodobém plusu a rozhodl se, že si tyto vědomosti nechce nechat pro sebe. A proto začal se svým týmem nabízet prémiové tipy na sázení, na které sází on sám.

A prý takto vydělal naprosto neuvěřitelných 124 830 Kč za minulý rok. 

Zároveň ovšem zdůraznil že ne každý měsíc se zadaří a jsou i ztrátové měsíce a že je s tím třeba počítat. Samozřejmě, nikdo vám nedá přesnou formuli, která by vás dovedla k dlouhodobému a pravidelnému výdělku na internetu. Ve všech oblastech investování (mezi které patří i sázení podle placených tipů) je vždy třeba počítat se ztrátami.

tipy na sazeni

Takto vypadá administrace systému. V březnu jsem i já vydělal 13 280 Kč :), při sázce 1000 Kč na sázku.

tipy na sazeni2

Takhle to vypadá, když se nezadaří. V listopadu jsem podle VIP tipů prodělal téměř 14 000 Kč 🙁

Je skvělé jak je celý systém transparentní a nesnaží se klientovi „matlat med kolem úst.“ Ano jsou i ztrátové měsíce (skoro pravidelně jeden ze tří), kdy se prostě tipy nevyvedou. I přesto jsou kurzy nasazené natolik vysoko, že jste ve výsledku vždy v plusu. Stejně jako já! Vydělal jsem na VIP tipech za rok 95 830 Kč!

<< Zobrazte si celou historii VIP tipů a uvidíte že nelžu! >>

—–

Chcete vydělat s námi okolo 100 000 Kč za rok na sázení? Přidejte se k nám! Za minulý rok naše VIP tipy vydělali 95 830 Kč.

 << Přihlásit se k VIP tipům >>

Read more

Local News