Jak dobře znáš Jaromíra Jágra? Odpověz na 3 otázky a získej 9x Huawei P9

Share

Mít v kapse nový Huawei P9 a nedat za něj ani korunu ze svého? Tohle není pohádka pro nadšence do špičkových smartphonů, ale reálná nabídka, kterou může využít každý – i vy!

O co jde? O velkou soutěž s Jaromírem Jágrem, devíti smartphony Huawei P9 a dalšími skvělými cenami!

Vše je to o tom, jak dobře znáte Jardu Jágra?

Nebudeme chodit okolo horké kaše a rovnou vám prozradíme, co pro získání nového chytrého telefonu značky Huawei můžete, respektive musíte udělat. Abyste se stali majitelem tohoto nadupaného mazlíka, stačí, když se zúčastníte právě probíhající soutěže, jejíž tváří je legenda českého i světového hokeje – Jaromír Jágr!

“Zasoutěžte si, ukažte své znalosti a s trochou štěstí bude nová Huawei P9 doma!“

Nejdříve navštivte unikátní microsite zaostrinauspech.cz, zaregistrujte se a pak správně odpovězte na vámi vybraný kvíz. Hned jak odpovíte, zjistíte, zda vyhráváte hlavní nebo alespoň doplňkovou cenu.

Až tak jednoduché to je!

Huawei rozjela velkou soutěž o model P9

České zastoupení společnosti Huawei před pár dny spustilo, dle nás, fakt skvělou soutěž, ve které si každý může snadno zahrát 9x o smartphone Huawei P9 a mnoho dalších, sice menších, ale pořád super cen. Hlavní jsou vaše znalosti Jaromíra Jágra a jeho chování.

Že máte Jardu přečteného jako svoje boty, dobře ho znáte a předvídáte jeho chování? To se vám teď bude opravdu hodit!

jarda-soutez-1

Pro někoho to budou zákeřné otázky, jiný připravené kvízy zvládne levou zadní. Ať už spoléháte na své znalosti hokejové legendy posbírané v dokumentech, bulváru a televizi, nebo doufáte ve štěstí, bodovat můžete vždy!

A když se to poprvé nepodaří? 

Na speciální stránce zaostrinauspech.cz na vás čeká 9 příběhů/kvízů, ve kterých své štěstí a znalosti můžete zkoušet znovu a znovu. Protože, čím více kvízů jako registrovaný soutěžící vyplníte, tím větší budete mít šanci, že skutečně vyhrajete.

jarda-soutez

Na co čekáte? Soutěž trvá jen do 30. června 2016!

huawei-p9-soutez

Pro více informací a pravidla navštivte stránku zaostrinauspech.cz

Read more

Local News