Jak být úspěšným IT specialistou i spokojeným zaměstnavatelem?

Share

Existují obory, v nichž si člověk najde uplatnění snáze než v jiných a IT oblast mezi takové obory rozhodně patří. I přes to mnoho špičkových programátorů, grafiků i vývojářů nemůže najít pozici, v níž by byli spokojení, a to nejen z finanční stránky. V čem je ten problém?

S IT zaměřením můžete mít skvělé vyhlídky do budoucna, chce to však “kápnout“ na dobrou nabídku. 

Stejně tak jako mnozí IT specialisté nemohou najít práci, zaměstnavatelé marně poptávají specialisty. Zdá se, že cesty nabídky a poptávky se nechtějí propojit. Možná i díky tomu vznikl speciální systém, který se zaměřuje právě na efektivní vyhledávání specialistů, rozvoj jejich kariéry a dodání vhodného uplatnění.

Manpower Group je tu pro zaměstnavatele i specialisty

Ptáte se, co přesně vám tato společnost může dát a nabídnout? V rámci nového projektu Experis mohou specialisti rozvíjet a nabídnout na tom správném místě své znalosti a dovednosti a zaměstnavatelům odpadne práce s přípravou projektů náboru nových zaměstnanců.

Hledáte nové zaměstnance s IT dovednostmi na vysoké úrovni?

Máte svou vlastní firmu, k jejíž fungování je zapotřebí kvalifikovaných specialistů? Pak začněte spolupracovat s Manpower Group a získejte špičkové odborníky, kteří vaše podnikání dostanou na vyšší úroveň. Na nové pracovníky můžete pohlížet jako na konkurenční výhodu, která vám dopomůže k úspěchu.

Díky projektu Experis bude nábor snadný, koneckonců jde o profesionální HR služby šité na míru.

Je jedno, zda hledáte jednoho odborníka pracujícího na volné noze nebo celý tým programátorů pro realizaci svého nového projektu. HR služby dodávané společností Manpower Group zajistí nábor i vyřízení veškerých administrativních formalit, tréninkový plán a proškolení vhodných kandidátů i osobnostní testy prováděné certifikovaným konzultantem pro získání pracovníků na vedoucí a team-leaderské pozice.

picjumbo.com_HNCK4530

Jste specialistou v oboru a hledáte vhodné a dobře placené místo?

Máte titul přesto se o vás firmy, jak jste očekávali, “neperou“? Nepropadejte depresi, váš momentální neúspěch může být způsoben tím, že jste dosud nenarazili na takovou společnost, jenž by váš potenciál využila a také náležitě ocenila. V rámci projektu Experis dostanete vhodné nabídky uplatnění, ne které budete rovněž připraveni. Individuální přístup vám zajistí rozvoj kariéry, potřebné know how, díky čemuž budete na přijímacích pohovoru za horkého kandidáta.

Jak se ve svém oboru dostat nahoru? Experis vám ukáže směr i cestu

Kompletně pojaté personální poradenství vás naučí, jak si říct svou cenu, jak udělat ten správný dojem, jak maximalizovat své šance na přijetí. Experis je připraven pro freelancery, tak i zájemce o trvalou pracovní pozici, a to nejen z oblasti IT, nýbrž i dalších segmentů (finance, veřejná správa, marketing, engineering a další).

Zajímá vás nabídka pracovních pozic? Navštivte stránky experis.cz

Read more

Local News