Interiér pánského hnízda? Je v něm spoustu místa pro kámoše

Share

Žijete single, přesto máte doma pořád plno? Vy i kámoši vyžadujete luxus, účelnost a chlapskou atmosféru? Poradíme, jak zařídit interiér pánského hnízda.

Jasně, že se u vašeho prahu objevují i sexy kočky, ale vždy je jasné, že druhý den ráno pomažou zase pěkně domů. Proto si nenechte od těchto “odbornic na vzhled interiéru“ do zařizování svého bydlení kecat.

Prostory svého bytu/domu pojměte v ryze mužském stylu.

Moderní bejvák musí splňovat nároky, co se komfortu, volného místa a luxusu týká. Proto si bydlení rozdělte do několika zón, především myslete na místo určené k relaxaci a pro popíjení i setkávání s nejlepšími kámoši.

Obývák pravého chlapa

Když už je řeč o tom popíjení a odpočinku, jistě vás napadne obývák. Jde o středobod každého pánského hnízda, který by se měl pyšnit skvělým vybavením. Takové dřevěné obložení, sametová obří pohovka, stylové zastínění do oken, velká LED televize a dostatečně velký konferenční stolek, samozřejmě také ze dřeva, to vše by mohlo správnou chlapskou atmosféru docela dobře nastínit.

Kuchyně pro přípravu skvělého pohoštění

Pro vydařené pitky s přáteli je ideální nejen velká pohovka, ale je třeba mít i dobře zásobený bar. Skvělé kokteily, které rozproudí zábavu a holky se po nich stanou povolnější, připravíte nejlépe ve své kuchyni, která je samozřejmě s obývacím pokojem propojená. Tudíž vám ani při přípravě pití a jídla neunikne žádný vydařený vtípek vašich hostů.

panske-hnizdo-02

Kuchyně s ostrůvkem nabízí posezení a pokec s přáteli stejně tak jako bar oblíbeného klubu. Foto: Pinterest

Bezchybné pohoštění s Inter Deco

Role hostitele je někdy sakra náročná! Zajistit, aby se všem dobře sedělo, měli dostatek pití a čeho do pusy. Zkrátka, aby se pro vás společný večer nestal jen obskakováním hostů, pořiďte si pár skleněných vychytávek.

Na stůl nezapomeňte dát džbánek s vodou nebo džusem, originální karafu s tvrdším alkoholem, mísu s chipsy a stylový skleněný talíř na sýry a uzeniny. To je základní výbava, s níž se stane pohoštění snadnou a pohodlnou záležitostí.

Mrkněte se do nabídky e-shopu inter.deco.cz a pořiďte si dekorativní i praktické sklo.

inter-deco-sklo

Všechno to stylové sklo najdete na stránkách prodejce inter.deco.cz

Read more

Local News