Insanity, cvičení, které je opravdu šílené, ale výsledek maximální

Share

Už to tu bylo nesčetněkrát. Chcete zhubnout? Dodržujte našich 10 pravidel. Chcete mít svalnatou a vysportovanou postavu? Návštěvě posilovny se nevyhnete! Je tomu opravdu tak?

Opravdu, pokud chcete změnu, musíte proto něco udělat. To ví také americký fitness trenér Shaun Thompson, který vymyslel nový cvičební plán Insanity. A opravdu tento muž, Shaun T., jak si nechá s oblibou říkat, Vám změní život.

Co je Insanity?

Insanity je cvičební program, který, se řadí mezi klasický intervalový trénink s tím rozdílem, že tzv. „jedete tepovku“ 3 minuty a poté máte 30 sekund na regeneraci. Ne naopak, jak tomu u intervalových tréninků bývá. Každý trénink Vás vyzívá k tomu, abyste přidali a šli až na hranici Vašeho maxima. Že je to síla? Nepoznáte, dokud cvičební plán Insanity nevyzkoušíte.

Pro představení tohoto programu blíže, jedná se o 60 -ti denní trénink, kdy 6 dní cvičíte a 7. den je odpočinkový. Na začátku si sami, dle svého tempa a uvážení, provedete fit test. Tento fit test obsahuje 8 cviků, které musíte po určitou dobu opakovat, samozřejmě co nejrychleji. Výsledky, které dostanete, budete moci po 14-ti dnech cvičení porovnávat v dalším fit testu. Nejenže Vaše výsledky budou lepší a lepší, ale Vaše kondice a výdrž se taktéž znatelně zlepší.

Každý den cvičení není stejný, cvičení se obměňuje v různých variacích. Každé cvičení začíná zahříváním a protažením a končí opět protažením, jako prevence proti zranění. Plán sestavil profesionál, proto je také tak precizní. Věřte, že hned v prvních minutách, si toto cvičení oblíbíte nebo jej absolutně zavrhnete. Střední cesta u Insanity neexistuje.

Cvičební plán Insanity je skvělý pro ty, kteří nesnáší posilovny, nebaví je dívat se na ostatní zpocená těla nebo naopak jsou příliš stydliví a cvičí rádi v pohodlí domova. Ani nemusíte nikam cestovat, doma máte vše po ruce. Potřebujete jen chuť do cvičení a spoustu, opravdu spoustu vody.

Osobní trenér na této stránce.

Shaun T. Vás provede celými 60 -ti dny, ve kterých si sáhnete na dno svých sil, bude Vás povzbuzovat „push it, push it!!!“ a Vy budete chtít ten den úspěšně ukončit a necháte se jím dovést až k závěru.

„Mám na to právě já?“

Otázka, která možná někoho napadne po prvním zhlédnutí 40–ti minutového videa pro první den.

Jako každé cvičení i toto je založeno hlavně na Vaší vůli, cvičíte samozřejmě tak, jak Vám Vaše tělo dovolí. Ne nadarmo Shaun T. neustále opakuje, abyste si dávali pozor a naslouchali svému tělu.

Ať Vás Insanity zaujme či nikoli, věřte, že makačka je to opravdu řádná a na konci cvičení na Vás nebude nitka suchá.

Tak do toho a „push it“!

Read more

Local News