Hýčkej se její tělíčko! Dámský župan je skvělý dárek, který nadchne vás oba!

Share

Máš doma krásnou sexy slečnu s dokonalým tělíčkem? Hýčkej si ho, ať ti vydrží co nejdéle tak krásné. Hebký dámský župánek jí zajistí pohodlí před tím, než půjdete do postele.

Ženy milují, když mohou být krásné a netrpět u toho nepohodlím. Dámské župany jim toto plní. 

Možná si chtěl své nové přítelkyni pořídit k Vánocům žhavé krajkové prádlo, ale my ti poradíme něco jiného. Takový akorát krátký župánek dokáže s jejím tělem divy. Než nevěřícně protočíš oči, zamysli se.

  • Bude v krátkém županu sexy? Bude. (Schová případné nedostatky a přesto ukáže dost.)
  • Je to praktický dárek, který bude nosit a nebude se na něj jen prášit? Je. (Ne jako ta vonná svíčka, kterou si jí dal posledně.)
  • Udělá jí župan radost? Udělá. (Právě ze všech výše uvedených důvodů. Kromě toho v županu se bude cítit jako v nebíčku.)

damsky-zupan-jako-darek-1

Takže, jak takový dokonalý župan k Vánocům, narozeninám či výročí vybrat? Foto: Zupany.net

Dámský župan jako dárek se jí bude líbit – když dobře vybereš!

Výběr oblečení a bot pro ženy je tak trochu oříšek. Nepanikař. Pomůžeme ti se prokousat bohatou nabídkou ke správné délce, střihu i provedení.

Délka županu 

Tady musíš najít kompromis mezi tím, co bys rád ty a co má ráda ona. Pokud její nohy připomínají dva solné sloupy, raději mrkni do kategorie župany dámské dlouhé. Schováš tak jednu nedokonalost a svou pozornost pak můžeš upřít na její správně vyvinutý dekolt.

Ovšem, má-li stehýnka k nakousnutí, rozhodně zvol kratší modely župánků. 

S kapucí nebo bez? 

Tady asi není, co rozmýšlet. V oblíbenosti jednoznačně vedou župany dámské s kapucí. A důvod je jasný. Po koupeli, když má žena mokré vlasy, může si hlavu schovat a v teple vyčkat, než jí vlasy uschnou.

damsky-zupan-jako-darek-2

Pokud jí chceš udělat opravdovou radost, poohlédni se po dámském župánku s kapucí. Garantujeme ti, že vedle nešlápneš. Foto: Zupany.net

Velikost županu

V tomto bodě to bude chtít zahrát si na detektiva. Určitě máš možnost mrknout se na oblečení, které běžně nosí. Když zmizí po “akci“ do koupelny, rychle mrkni na velikost trika nebo třeba mikiny a dobře si číslo velikosti zapamatuj. Díky tomuto kroku zjistíš, zda jí vybraná velikost županu bude sedět (hlavně v ramenou, délce rukávů a celkově v obvodu hrudního koše).

Daruj župan a získej maximální vděk (nejen v posteli). 

Read more

Local News