Existují fotbalové dresy, které voní a sluší?

Share

Znáte to, dohrajete přátelák ve fotbálku, chcete pěkně oslavit vítězství nebo spláchnout porážku, ale vaše sportovní oblečení voní ne zrovna vábně a špína na loktech a štulpnách také není k přehlédnutí. Nemluvě o propocených částech dresu… Víte, že si pro svůj tým můžete zvolit fotbalové dresy z materiálu, jaký si vyberete ze vzorníku, necháte si našít provzdušňovací části, kam chcete, a ještě si vyberete vlastní střih, který vám bude slušet?

Vymyslete se spoluhráči vlastní design dresů

Ať už hrajete za amatérský, či profesionální tým jakékoliv úrovně, nemusíte se v dnešní době potit ve fotbalových dresech, jaké nafasujete v kabině. Přijděte s vlastním nápadem, který bude zohledňovat fyzické dispozice i indispozice hráčů. Navrhněte fotbalové dresy v barevných kombinacích a se střihem, jenž bude na hřišti nepřehlédnutelný. Vy pak snadno rozlišíte své spoluhráče, a ještě potěšíte fanoušky v ochozech, na tribuně i kolem hřiště okresního přeboru.

Za dresy od DDsport se nebudete stydět

Firma DDsport přichází s inovativní novinkou pro zájemce o veškeré dresy, a to i fotbalové dresy. Kdokoliv si objednává konkrétní sadu dresů, může si dle libosti a bez příplatku vybrat střih, barvu, velikost, počet nápisů, velikost čísel, jména i loga sponzora. Není na škodu si s chlapy po tréninku sednout a probrat konkrétní nápady, jež DDsport zhotoví do určité podoby. Vaše nové fotbalové dresy se budou dobře vyjímat jak na hřišti, v kabině, tak při posezení s fanoušky, přáteli a rodinou.

Sportovní oděv pro každou fyzickou aktivitu

DDsport na svých firemních stránkách ddsport.cz avizuje dresy pro sportovce různých odvětví, vyberou si zde hokejisté, boxeři, rugbisté, basketbalisté i plavci. Právě pro různorodost sportovních činností, jež jsou podnikány v halách, nebo venku, je třeba vhodná volba konkrétních dresů.

Read more

Local News