Erotickou masáž si nejlépe vychutnáte ve dvojici

Share

Chtěli byste vyzkoušet erotickou masáž, ale váš partner/ka se na tento návrh dvakrát netváří? Pokud jste už definitivně vzdali všechny pokusy o vysvětlení, že podstoupením erotické masáže nepácháte smrtelný hřích, máme pro vás skvělý tip. Vezměte partnera/partnerku s sebou a vychutnejte si masáž společně. Nebudete si nic vyčítat a oba prožijete výjimečné chvíle, na které budete ještě dlouho vzpomínat.

Začněte výběrem dobrého salonu

Aby byl váš zážitek z masáže opravdu výjimečný, musíte ze všeho nejdřív vybrat dobrý masážní salon. Základem je diskrétní a útulné prostředí, ve kterém se budete cítit příjemně. Většina masážních salonů má v dnešní době internetové stránky, kde najdete nejen fotky masérů a masérek, ale také prostředí salonu. Při výběru se řiďte citem a nezapomeňte se podívat na reference na diskusních fórech, které vám mnohé napoví.

Domluvte se a vyhraďte si čas

Těžko pro vás bude erotická masáž skvostným zážitkem, když se ihned po jejím skončení ve spěchu vydáte na trénink a partnerka půjde k plotně vařit večeři. Na masáž si ideálně vyhraďte několik hodin v kuse, abyste si intimní atmosféru, kterou nasajete v salonu, mohli ihned poté přenést i do vaší ložnice. Do salonu přijďte společně a společně z něj také odcházejte. Celá procedura pak bude mít mnohem větší sílu.

Nebojte se

Spousta lidí si pod erotickou masáží představuje kdoví co nemravného, ale to je chyba – erotická masáž je pořád hlavně masáž. Dochází během ní k příjemné stimulaci svalstva, rozproudění krevního oběhu a vyplavení příjemných pocitů. Masér/ka vystupuje jako absolutní profesioná/ka a pokud si to vyloženě nepřejete, nemusí ani masírovat vaše intimní partie. Masáž pohlaví ale doporučujeme, jelikož je příjemnou třešničkou na dortu, která ve vás zažehne sexuální oheň a probudí dávné erotické fantazie. Právě partnerské páry si pochvalují, že erotická masáž jim vyhnala z  ložnice stereotyp a znovu nastartovala jejich sexuální život.

To už stojí za to vyzkoušet, co říkáte?

Read more

Local News