Erotické seznamky na internetu

Share

Zkusil to snad každý… Co mám na mysli? Nevinné seznamování přes internet a dopisování si pomocí virtuální komunikace. Ano, má to spoustu výhod, nevíte, kdo sedí před druhou obrazovkou, nestydíte se, otevřeně se bavíte, nemáte tajnosti.

Sociologický výzkum však přinesl další poznatek.

Lidé, kteří se dají dohromady přes seznamku na internetu se dostanou spolu do postele dříve než dvojice, které se poznávaly osobně a flirtovaly. Čím je to způsobeno? Páry, které spolu komunikují pomocí počítače si před prvním randem dlouho píší, poznávají se, sdělují si intimní zážitky a už tehdy mezi nimi funguje milostná chemie. Na seznamku se ovšem velmi často zaregistrují lidé, kteří za tímto úmyslem jdou – najít si partnera, seznámit se, flirtovat a urychlit sex.

Pokud trávíte čas v „chatovacích“ místnostech s erotickou tématikou a plně se jí oddáváte, buďte na pozoru.

Australští vědci dokázali, že lidem provozující cyber sex hrozí deprese, úzkosti a stresové poruchy. Týká se to hlavně vzdělaných mužů kolem 18 – 80 lety, kteří se choutkám na internetu oddávají až 12 hodin týdně.

Může vyspělá doba počítačů zasáhnout i ženy?

Samozřejmě. Mezi nejčastější případy patří nahrávání porno videa, které se možno za poplatek shlédnout na internetu. V České republice funguje podnik, kde 30 dívek v živém vysílání poskytuje nepřetržitě své služby. Zákazník si pak pomocí internetové komunikace vybere, jakou polohu má například děvče zaujmout nebo co má před web kamerou předvádět.

Read more

Local News