Bizardní pomůcky v českých sexshopech

Share

Vytvořili jsme pro vás seznam neobvyklých erotických pomůcek, které jsou v České republice k dostání. Podívejte se na nejzajímavější kousky.

Pás cudnosti pro muže

Jak by se vám líbilo dostat penis vašeho miláčka pěkně pod kontrolu? V tom případě se zaměřte na pásy cudnosti pro muže. Pánské přirození bude přesně tam, kde ho chcete mít. A to pěkně natěsno! Pomocí zámku s klíčkem ho kdykoliv dle chuti hezky nasadíte i odložíte. Milé dámy, drážděte svého drahouška až k zbláznění.

Ženské zadky

Mnozí muži sní o vniknutí do ženského zadečku. Co si budeme vykládat, jen málokterá dáma je k tomu svolná. Už jste přemýšleli o dokonalé ženské prdelce, která by nefňukala a nestěžovala si? Tak to se vám bude líbit super produkt se dvěma ultra úzkými otvory, žen
ské zadky
.

Fetiš postroje na mužské nádobíčko

Myslíte si, že s přehlídkou parádních sexuálních pomůcek se vám otevře nová dimenze milování? Vždyť samotný akt je vlastně nepodstatný, když nejste náležitě vzrušení. Pohyby sem a tam se nepostarají o pořádný orgasmus. Dámy neodolají bizarnímu postroji na varlata a penis. Tento vyzývavý produkt je vyroben z kvalitní imitace kůže a kovu. Poslouží ideální délkou a průměrem vnitřního kroužku.

A teď něco pro dámy

Také máte pocit, milé slečny a paní, že partner zanedbává vaše krásné poprsí s bradavkami? Pokud vám nepomůže, zajistěte si vakuovou pumpičku na bradavky a klitoris. To bude jízda. Určitě vás ohromí extra silný výkon, pevný materiál a zajímavý vzhled. A ještě něco na hraní! Tak trochu extravagantní návleky na penis s poutkem prodlouží malého kašpárka až o 5 centimetrů! Super realistické zvětšovací návleky penisu mají šmrnc! Život je příliš krátký na to, abyste se v něm nudili. Vezměte své sexuální štěstí do vlastních rukou. Erotické pomůcky, které zaručeně nažhaví, najdete v internetovém obchodě Sexshopp.

 

Read more

Local News