Dvoudecka červeného vína zaručí lepší sex – Potvrzeno!

Share

Všimli jste si, jak se po sklence vína zvyšuje chuť na sex? Stačí dvoudecka a žena je najednou svolná k sexuálnímu experimentování všeho druhu. Pokud vás tedy sex poslední dobou nudí, nebo se vám ho nedostává, otevřete si lahvinku červeného, uvidíte, jak to najednou bude mezi vámi jiskřit!

Červené víno rozšiřuje sexuální obzory a zvyšuje libido

Víno jako spouštěč skvělého sexu

Máte problém vzrušit svojí partnerku? Přestaňte s hledáním nových erotogenních zón na jejím těle a nalijte jí dvoudecku červeného vína Medvědí krev. Uvidíte, jak se z upjaté manželky stane sexuální divoška a úžasná milenka.

Už staří Řekové znali kouzlo červeného vína a svým partnerkám ho dolévali před, během i po milování. Podněcovali v nich tak sexuální inspiraci, lásku a tvořivost při milostných chvílích. 

Vzrušující červená je lepší než chladná bílá

cervene-1Že je vaše partnerka spíše na bílé víno? Pak jí bez rozpaků dolijte to červené. Vždyť červená barva v sobě nese emoce, jako je láska, síla, vzrušení, erotika, bouřlivost, sebevědomí, energie. Zatímco bílá je symbolem nevinnosti, čistoty, chladnosti a sterility.

Červené pití ženám svědčí, staré řecké moudro praví, že tmavé víno osvěžuje mysl i tělo a přináší radost do života. Vědecké výzkumy to potvrzují – studie dokázaly, že červené víno probouzí erotické vnímání a usnadňují tak dosažení orgasmu. 

Kolik je pro erotický večer málo a kolik už moc? 

Alkohol v červeném víně ženy uvolňuje, odbourává z nich napětí, snižuje nervozitu, zvyšuje sebevědomí a tím jim tak dává možnost užít si orgasmus naplno. Pokud se však přežene rozumné množství, přichází namísto sexuální extáze pocit ospalosti, nevolnost a úzkost.

Kromě toho příliš vína snižuje u mužů erekci a oslabuje výkon v posteli. 

Čeká vás první rande, společný večer nebo máte jen chuť objevit něco nového?

Každá společná chvíle s ženou vašich snů si zaslouží luxusní pohoštění v podobě červeného vína, které je sladké, lahodně voní a ještě lépe chutná. Známkové víno Medvědí krev je kvalitní produkt z Bulharska, který oceníte nejen při postelovém dovádění, ale i při vaření nebo míchání alkoholických drinků.

Pije vaše partnerka to správné víno? 

Read more

Local News