Dost bylo staromládeneckému bydlení, po návštěvě dámy z LS budete mít uklizeno… jako od maminky!

Share

Žijete si v poklidu sám, bez ženského hysterčení a nátlaku do uklízení? Proč ne a proč ano? I když si ve svém staromládeneckém bejváku libujete, upřímně, trochu více čistoty a péče by to přece jen potřebovalo!

Nicméně, pokud nečekáte dámskou návštěvu, do úklidu se nehrnete. Maminka už se také dlouho nestavila, proč asi! Že by ji ještě po půl roce pořád bolely záda po tom gruntování vašeho pánského hnízda?

Abyste předešel řečem, o tom, že žijete jako prase v chlívku, začněte na úklid více myslet. Ne opravdu vám neradím vzít do ruky kýbl s hadrem! To rada tkví v objednání dámy na úklid.

Co je zač tahle dáma na úklid?

Asi už jste někdy slyšeli o paní na úklid, většinou to byla nějaké sousedka nebo zaměstnanec úklidové služby. My se dnes budeme ale bavit o ženách, dámách, které vám doma uklidí v rámci nového českého projektu Lidská síla (LS).

Takže dáma z LS není žádná obyčejná uklízečka, nýbrž vyškolená profesionálka, kterou její práce baví. Ve společnosti Lidská síla se ke každé takové dámě chovají s úctou, slušností a mimo jiná pozitiva, jim také dobře platí. Pro vás, jako muže nesnášejícího úklid, to znamená následující:

a) nebudete muset mít obavy z krádeží – dáma to opravdu nemá zapotřebí!

b) uklizeno bude lépe jak od maminky – dáma ví, jak ošetřovat různé typy povrchů podlah i nábytku a je vyškolena i v žehlení.

uklid-u-chlapa-doma

Vše je v rukách dámy, která dělá sama na sebe, takže není pod jhem pevné pracovní doby. Ilustrační foto: Pinterest

Co vás s dámou z LS čeká a nemine?

Objednání úklidu od dámy probíhá online na webu lidskasila.cz, platí se předem platební kartou. Ještě před úklidem budete vědět, na kolik vás úklid vyjde (úklid mého malého bytu jednou do týdne vyjde na 420 Kč).

Cenu si můžete vypočítat na chytré kalkulačce – vyplníte plochu bytu, zaklikáte rozsah úklidových prací a voalá finální cena je před vámi. 

Línému chlapovi (jako jsem já) přijde vhod úklid pravidelný, týdenní. Někomu, kdo je více v práci než doma, pak může spíše vyhovovat očista bytu jednou za 14 dní. Nu a někteří pánové ocení jednorázový úklid třeba právě před dámskou návštěvou nebo svátky.

Luxování, mytí koupelny, vytření podlahy, utření prachu, mytí trouby/lednice/oken, praní i žehlení to jsou vše činnosti, jenž je třeba dělat stále. Dáma na úklid vám profesionálně uklidí a vy tak nemusíte s nějakým úklidem vůbec ztrácet čas!

Více na:

lidska-sila-01

Read more

Local News