Dopřejte partnerce tantrickou masáž, bude vás zbožňovat

Share

Chcete svou partnerku mile překvapit? Udělejte si na ni pár hodin času, po které ji budete hýčkat svýma rukama. Dopřejte jí nezapomenutelný zážitek v podobě tantrické masáže.

Co je tantrická masáž

Masáž celého těla, která může být zakončena orgasmem. Kombinuje prvky klasické masáže a tantry. Tudíž jde nejen o smyslový zážitek, ale i zážitek pro duši vaší milenky.

Účinky masáže

Naprosté uvolnění těla a psychiky.

  • Odstranění možných bolestí a psychických bloků.
  • Intenzivnější vztah k vlastnímu tělu.
  • Obohacení vztahu.

Příprava

Nachystejte místnost, ve které budete masáž provádět, doporučujeme ložnici. Zapalte voňavé svíčky, nachystejte si vonný masážní olej, nejlépe neparfémovaný na vodní bázi, pokud chcete masírovat i intimní partie. Pusťte relaxační hudbu.

Jak na masáž

Položte partnerku na břicho a začněte masáž zády. Je nutno olej nejdřív ohřát ve svých rukou, není dobré ho jen tak cáknout partnerce na záda, pravděpodobně by vám za ten ledový šok nepoděkovala. Pokračujte přes zadeček až po kotníky.

Otočte si ji a začnete masírovat její ruce, ramena, krk, oblast za ušima (tak, abyste v oleji nenamočil její vlasy). Pokračujte prsy, na těch si dejte zvlášť záležet. Přes břicho se přesuňte k stehnům (intimní partie zatím vynechejte), zvláště citlivé jsou vnitřní strany stehen. Dále masírujte nohy, hlavně podkolenní jamky jsou velmi dráždivé. A pokud není příliš lechtivá a je jí to příjemné, masírujte jí chodidla.

Poté si rychle, ale důkladně umyjte ruce, naneste lubrikační gel nebo speciální olejíček na masáž intimních partií a masírujte teď i ona místa. Nebo můžete zakončit masáž dřív a místo rukou použít ústa, fantazii se meze nekladou.

Druhy doteků

Během celé masáže používejte různé druhy doteků:

Jemné hlazení, hraničící až z lechtáním.

  • Hnětení.
  • Lehké škrábání (ne každé ženě je ovšem příjemné, mají citlivější kůži).
  • Omývání horkými žínkami nebo ručníky (namočenými v teplé vodě).
  • Hlazení peříčky a kožešinami a jinými příjemnými materiály.

Pro efekt můžete zapojit i svůj horký dech, ze kterého jí naskočí husí kůže.

Jak masáž zakončit?

Zakončení masáže už je jen na vás. Příjemná tečka může být orgasmus, ale to není vlastním cílem masáže. Po masáži partnerku jemně oblečte nebo ji něčím přikryjte a dejte si spolu třeba víno nebo něco chutného na zub. Uspokojení z masáže to jenom umocní.

Jak vypadá masáž od profesionála?

Malá poznámka na závěr. Chcete-li zažít opravdovou profesionální tantrickou masáž, existují pro tyto účely specializované masážní salony. Můžete si to vyzkoušet na vlastní kůži. Některé salony nabízí i masáž pro páry. Vyplatí se za masáž připlatit, dražší salony znamenají často větší záruku čistoty a kvality.

Read more

Local News