Dílna je druhým domovem chlapa – Máte v ní správný dílenský nábytek?

Share

Sportovní program v televizi už jen těžko obhájíte? Počítač po většinu času slouží k objednávání nových bot? Vaším posledním útočištěm je dílna. Chraňte jí před ženskými nájezdy a pečujte o ní. Pro větší pohodlí a funkčnost nakupte třeba nový dílenský nábytek.

Dílna je skvělým místem pro opravy, kutilskou výrobu a také jde o chlapskou “zašívárnu“. V dílně si může chlap bez rušení vypít to své pivko, utřídit si myšlenky, porochat se v auťáku či sekačce a hlavně odpočinout od ženského hysterčení, řvaní a nekončícího žvatlání o tom, jak si sousedi koupili tohle a tamto…

Aby byla dílna správnou zašívárnou a muž v ní našel vše, co potřebuje, je třeba myslet na správné vybavení. Dílenský nábytek je nezbytným pro každou dílnu a výrobní prostor. 

Bez pořádného dílenského stolu není dílna dílnou!

Je to tak, součástí správné dílny je i dílenský nábytek, tedy skříň na nářadí, pracovní stůl, vozík, šatní skříň atd. Takto vybavený prostor spolu se špičkovým nářadím, to je chlouba každého chlapa! Společnost POLAK CZ s.r.o. se jako přední český výrobce specializuje na výrobu dílenského nábytku.

Vyberte si v produktovém portfoliu firmy klasický dílenský ponk bez úložného prostoru, nebo si svou dílničku vyšperkujte pracovním stolem s praktickými zásuvkami a úložnými kontejnery. Za užitečnou výbavu pak rovněž považujeme i mobilní ponky, kterými se dá hýbat podle potřeby.

Pracovní stoly od výše zmíněného výrobce se vyznačují bytelností, kvalitním zpracováním s důrazem na snadné a dlouhodobé užívání. Plusem je i použití jakostních materiálů. 

Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos

Celá vaše domácnost je naklizená, ale do dílny vám partnerka s kýblem a hadrem v ruce nesmí vkročit? Ženy těžko pochopí, že to co na první pohled vypadá jako chaos, je promyšlené uspořádání. Jenže pokud vážně nemůžete najít to, co potřebujete, je něco špatně! Z osobní zkušenosti vám poradíme, pořiďte si pracovní skříň. Do ní se vejde všechno nářadí, pomůcky a přístroje.

POLAK CZ s.r.o. vyrábí skříně v různých vzhledech i velikostech, celé z kovu nebo s prosklenými dveřmi. 

Co je zač ta firma POLAK CZ s.r.o.?

Její výroba probíhá v ČR v moderním závodu s automatizovanými výrobními linkami. Díky vlastnímu vývojovému oddělení přichází společnost na trh s neustálými novinkami a inovacemi. Své výrobky dodává po celé ČR i do zahraničí prostřednictvím sítě svých obchodních partnerů. Nabízí patrně nejširší výrobní sortiment dílenského nábytku na českém trhu.

Dílenský nábytek je vzájemně kompatibilní, umožňuje vybavit libovolné provozy a dílny.

Read more

Local News