Děsí vás povánoční kila? Hoďte si batoh na záda a vyrazte posílit fyzičku na nejbližší vrchol

Share

Od spolknutí posledního vosího hnízda se na sebe odmítáte podívat do zrcadla? Využijte svá povánoční kila jako motivaci ke změně. Zdolejte vrchol, na který se už dlouho chystáte. Nahoďte ty nové trekovky a turistický bágl, které jste dostali pod stromeček a jděte do toho!

Špek na břiše vám kazí každý den? Ničí sebevědomí i veškerou erotiku? S tou správnou výbavou a odhodláním půjdou nabraná kila dolů hodně rychle!

Je to pořád dokola! Chcete zhubnout? Musíte se hýbat! 

Každý chlap má nějaké to místo, kam chce dojít, horu, kterou chce pokořit, vrchol, jehož touží dosáhnout. Teď je ten čas pro uskutečnění plánů! Nabalte si sebou vše potřebné, rozlučte se s rodinou a hurá na tůru, která bude znamenat začátek hubnutí, nové cesty zdravého životního stylu.

Celodenní výšlap, tůra na více než 24 hodin – Bez čeho to nepůjde?

Zkušenému i horalovi laikovi musí být jasné, že podat výkon, spálit kalorie a dosáhnout vysněného nejde bez občerstvení. Láhev vody a vydatnou svačinu po kapsách tahat nebudete. Takže, kam jinam všechny nezbytnosti dát? Outdoorové batohy Deuter jsou jasnou volbou hned z několika důvodů!

batohy-deuter

S tímhle se půjde (kamkoliv) jedna báseň

Jasně, že výšlap do kopce bude bolet, budou vás tahat svaly, zhýčkané tělo bude protestovat na každém kroku, to je normální. Toto nepohodlí ale nemá co dělat s nepohodlím způsobeným malou obuví nebo tlačícím batohem. Pokud se máte soustředit jen na svůj výkon, chce to batoh, který padne jak „hrnec na prdel“.

Batohy deuter jsou kvalitní, anatomicky tvarované a vejde se toho do nich opravdu hodně. Každý model je vybaven vlastnostmi, které se budou líbit nadšenému horalovi i občasnému turistovi. 

Výrobce turistických a trekových batohů Deuter je špičkou na trhu. Veškeré produkty jsou maximálně kvalitní, propracované do detailu a jejich životnost vás bude překvapovat každou další sezónu.

Spolehlivě, až na vrchol!

Chcete spolehlivého parťáka na cesty? Může jím být váš kámoš, váš kolega z práce, ale i ti někdy chybují. Spolehnout se bez kompromisů můžete především na tyto spolehlivé batohy s doživotní zárukou na výrobní vady. Jsou výbavou, jenž vás podrží na strmé hoře, v těžkém terénu, při vašich turistických úspěších i prohrách.

Tak co, kdy se rozhodnete pro cestu na vrchol? 

Read more

Local News