Deset míst pro originální rande

Share

Jít do kina? Jíst tam popkon, pít kolu a cestou domů prohodit pár slov? To budete teda největší suchar pod sluncem. Přinášíme deset míst, kam vzít svou dívku, pořádně si to užít a odejít jako vítěz.

1. Minigolf

Minigolf je outdorový nenáročný sport, u kterého se Vy i Vaše slečna zrelaxujete. Je to dobrá zábava, která může leckdy zbavit prvotního stresu. Pokud se nemáte moc do řeči, je to dobré téma pro konverzaci.

2.Bowling

I když jste třeba bowling nikdy nehrál a vůbec to neumíte, je to dobré místo, pro bližší seznamování. Nezáleží ji, jestli hodíte 100 nebo 40 bodů, jde jí o Vás. Aspoň můžete předvést, že si ze sebe dokážete udělat srandu. Při předvádění bowlingových technik můžete navázat i fyzický kontakt.

3. Zoo

Hodně lidí, obzvláště svobodných, nebylo v zoo celé roky. Proto bude vaše rande originální a nezapomenutelné. Různé druhy zvířat Vám dají mnoho témat ke konverzaci a v pavilonu opic se také nebudete nudit. A co teprve pavilon netopýrů?:)

4. Cirkus

Pokud je u Vás ve městě cirkus, je to jasná volba! Atrakce se lvy a hady ji určitě uchvátí a když si připlatíte na prohlídku a hlazení vystupujících zvířat (hlazení tygrů nedoporučujeme), bude určitě ráda a Vy budete pak jen sklízet úspěch a pochvaly jak moc se jí to líbilo.

5. Sportovní událost

Zjistěte, jaký sport má ráda, něco o něm načtěte a podívejte se, v jaké lize je tým, kterému fandí a běžte s ní na zápas. Uvidí, že máte stejné zájmy a fandíte stejnému teamu, což bude pro Vás velké plus.

6. Piknik v parku

Málo chlapů si v létě troufne pozvat na první rande dívku do parku na piknik, znamená to totiž hodiny nezáživného povídání a sezení v trávě – navíc tolik romantiky! Ženy to ale vidí jinak, je by zase asi nebavilo jít do hospody na pivo.

7. Pěší výlet

Takový výstřel do tmy – buď a nebo. Pokud si se slečnou nepadnete do řeči, bude Váš výlet jedna velká fraška. Přes ICQ nebo smsky se může totiž vyjadřovat úplně jinak než ve skutečnosti. Pokud se to ale povede, budete na to vzpomínat s úsměvem.

8. Zábavní park

Toto místo Vám hodně ulehčí první rande, na rozdíl od válení se v trávě je zde hodně možností zabavení. Pokud máte silný žaludek, můžete zkusit něco jako horskou dráhu nebo „mixér“. V opačném případě se vyhněte atrakcím, kde jste vzhůru nohama – poblité první rande asi nikdy moc nevyjde.

9. Slavnosti

Ve větších městech se čas od času pořádají slavnosti – založení, významná událost. Třeba i pivní nebo vinné slavnosti nejsou špatný nápad, ale pozor na alkohol. Přece nechcete, aby si o Vás myslela, že jste notorik.

10. Bruslení

Rybníky najdeme téměř všude. Když v zimě zamrznou, je to další místo pro pěkně strávení dne. Pokud neumíte bruslit, můžete se to nechat naučit. A pokud Vám to jde, můžete se naopak předvést a něčemu přiučit i slečnu. Kolečkové brusle jsou dobrá letní alternativa.

Read more

Local News