Co ženy skutečně milují na mužích?

Share

Ideální muž by měl být urostlý, svalnatý, hodný, stále dobře naladěný, usměvavý a empatický. Nejlépe s tučným bankovním kontem a hromadou volného času.

Skutečně si ženy přejí přesně takové? Nebo je to jen výplod mužské fantazie?

Muži se někdy mylně domnívají, že vzhled je u žen na prvním místě. Ženy skutečně přitahují muži, kteří mají atletickou postavu, ostře řezané rysy, modré oči a tmavé vlasy. Jenže ruku na srdce, kolik takových skutečně chodí po světě? Podle britského průzkumu ženy v 91 % sice sní o panu „Božském“, nicméně ve skutečnosti hledají partnera, který má i své chyby a k dokonalosti mnohdy hodně daleko.

Pánové, jistě to znáte moc dobře. Každý den se na vás z televize, časopisů nebo internetu, usmívají dokonalí muži, kteří mají perfektní postavu, dohladka oholenou tvář, jsou opálení, krásně oblečení. Drahá polovička vás hned upozorní, že jste se už dva dny neoholil a potřebujete shodit pár kilo. Nic si z toho nedělejte. Ruku na srdce, každý muž se přeci také rád otočí za krásnou ženou, ale přesto si nevybírá partnerku jen podle toho, jak vypadá.

Jak by měl vypadat?

Ženy dávají přednost mužným typům. Vyplývá to z britského průzkumu, ale i podobného, který byl proveden v České republice. Dámy se přiznaly, že je přitahují muži, kteří jsou lehce neupravení, klidně i s několikadenním strništěm, které jen podtrhuje jejich mužnost. A rozhodně odmítají zženštilé typy mužů, kteří si depilují nohy, chodí do solárka a na pedikůru. Z toho vyplývá jedno, pánové, pokud jste se chystali vyholit si hrudník dohladka, tak zahoďte žiletku a naopak si pěstujte svou chlupatou hruď.

Absolutně sexy ženám připadají muži, kteří vypadají starší. Nejlépe s lehce prošedivělými vlasy a bohaté životní zkušenosti. A je úplně jedno, zda mají nějaké to kilo navíc a pár vrásek k tomu. Z výzkumů vyplývá, že více než postava, ženy zaujmou oči a laskavý pohled.

Skutečně je zajímá tučné bankovní konto?

Bohužel, v tomto případě je to trefa do černého. Co se vzhledu týče, dokážou ženy udělat poměrně velké ústupky. Ovšem finanční zabezpečení je pro ně hodně důležité. Dokonce víc, než mužný vzhled, prošedivělé vlasy nebo široký úsměv. Abychom byli k ženám spravedliví, nutno podotknout, že ne vždy usilují jen o muže bohatého, ale podvědomě hledají takového, kterému by se v budoucnu mohlo dobře dařit. Je to do jisté míry dané tím, že chtějí mít jistotu, aby jejich vyvolený dokázal finančně zabezpečit rodinu.

Schopnost vydělat dostatek peněz je podle výzkumu pro ženy zásadní.

Jaké vlastnosti jsou pro ženy TOP?

Z mužských vlastností, kterých si ženy nejvíce cení u opačného pohlaví, jsou to zejména inteligence, smysl pro humor, praktičnost a umění postarat se o rodinu. Pro ženy je budoucí rodina velmi důležitá a při výběru partnera klade důraz na to, aby to cítil přibližně stejně. Stejně tak hledají protějšek, který jim bude naslouchat. Ženy milují empatické muže.

Které části těla ženy na mužích nejvíc milují?

I když z výzkumu vyplývá, že vzhled pro ženy není až tak důležitý, jsou jisté části těla, které ženy na mužích nesmírně přitahují. O jaké se jedná?

Penis. Je to část těla, která má pro obě pohlaví stejně důležitý význam. Je však zajímavé, že jeho velikost řeší o něco více muži, než ženy. Těm totiž nejde o velikost mužského přirození, více ocení jeho schopnost, být dobrým milencem.

Pevné pozadí. Obdobně jako muži obdivují pevný zadeček u žen, tak je tomu i naopak. Pěkně vypracované pozadí je zkrátka nesmírně sexy u ženy i muže.

Silné ruce a silné paže. Ženy chtějí být chráněny, milují muže, kteří mají velké a silné ruce, kterými je obejmou a zároveň ochrání.

Rty k nakousnutí. Plné a hezky tvarované rty se ženám moc líbí. Rty jsou symbol smyslnosti a vzájemné přitažlivosti.

Třídenní strniště. Zdůrazňuje mužnost a ženám se začnou podlamovat kolena při pohledu na lehce zarostlého muže.

Atletická postava. Ženám se líbí muži, kteří se pyšní atletickou postavou do tvaru V.

Read more

Local News