Čím se liší opravdové lesbičky od těch z péčka?

Share

Berou vás lesbičky z porna? Zajímá vás, jak to chodí v reálu? Jak je to se sexem, a která z holek na sebe bere roli “muže“? Čtěte, jak se liší realita a scénář filmů pro dospělé.

Homosexuální páry jsou v dnešní době zcela běžnou věcí, nad kterou se asi už nikdo nepozastavuje.

Už se tak narodili, a když se mají rádi, nikomu to přece neubližuje.

Ovšem, pokud se v této kultuře nepohybujete, těžko můžete vědět, jak to mezi opravdovými lesbičkami chodí.

Řekněme si na rovinu, že porno tuto záležitost dost zkresluje. 

Jak je to se sexem?

Stejně tak jako u heterosexuálního páru. Lesbičky však mají výhodu, že nemusí řešit problém s erekcí. Užívat si mohou orální i anální sex, mohou ho mít jemný i drsný…

Kromě toho holky vědí, co tu druhou potěší, vzruší, tedy dokáží svou partnerku dovést až k několikanásobnému orgasmu. Také četnost vyvrcholení není nijak omezená, na rozdíl od mužů.

Čtěte také: Proč je orgasmus v lesbickém sexu lepší?

Která z nich zastává roli chlapa?

Rozdělení lesbického páru na muže a ženu je pro mnohé lesbičky pasé. I když hetero lidé potřebují pro svůj klid lesbičky takto rozdělit, ve skutečnosti to tak nefunguje. Přirovnat to lze k přísloví “každý chvilku, tahá pilku“. Takže se vozí na “koníčku“ jedna a poté druhá.

Skutečné lesbičky se ve svých rolích střídají, nic si striktně nevymezují. 

Mají to 2 ženy v posteli jednodušší?

Ano i ne. Na jednu stranu mají obě ženy jasno v tom, co dělá ženskému tělu dobře, a tak se nemusejí obávat nějakých výrazných postelových chyb. Ovšem i dvě ženy musí vzájemně zjišťovat, co má ta druhá ráda, co se jí líbí a vzrušuje.

nevera-2-664x358

Touha je zcela individuální věcí. Každého “bere“ něco jiného, u lesbiček tomu není jinak. 

Používají opravdové lesbičky penis na řemínku?

Někdy prostě každá žena, homosexuální i ta hetero, potřebuje něco tvrdého, co se mazlení, hlazení a lízání nevyrovná. Některé lesbičky speciální pás používají při každém sexu, nefunguje to tak ale v každé domácnosti. Ty, které umělý penis používají, na sebe berou maskulinní roli během sexuálního styku.

Čtěte také: Lesbičky, krásná podívaná nebo nevěra?

Chybí lesbičkám penis?

Dalo by se říci, že pokud tedy používají umělý penis na řemínku, pak jim jistě penis prostě chybí. Ale pravdou je, že lesbičky touží hlavně po ženském těle a jeho znacích, jako jsou třeba prsa. Ano, my muži je máme taky, ale rozdíl přece není třeba nijak vysvětlovat. 🙂

Kromě toho ženy se spolu dokáží propojit na zcela jiné úrovni.

Read more

Local News