Chystáte se na MotoGP do Brna? Máme pro Vás tip na kvalitní ubytování

Share

Velká cena silničních motorek na brněnském okruhu se nezadržitelně blíží. Pokud plánujete tuto sportovní událost navštívit, je nejvyšší čas začít se zabývat myšlenkou, kde v Brně složíte hlavu. Dnes jsme pro Vás tedy připravili tip na kvalitním ubytování, které se nachází v samotném centru Brna, ovšem pouze pár minut jízdy od autodromu.

Tím tipem je Grandohotel Brno, čtyřhvězdičkový hotel v centru Brna, jež disponuje 105 stylově zařízenými a klimatizovanými (do Brna přece jen pojedete v půlce léta) pokoji rozdělenými do kategorií Standard, Superior a Executive.

Více informací o jednotlivých typech pokojů naleznete na těchto stránkách.

Do hotelu se dostanete snadno, ať už přijíždíte jakkoliv

Samotný hotel najdete na Benešově ulici, kousek od vlakového nádraží, přímo přes cestu od zastávek autobusů společnosti Student Agency. Snadno se do hotelu dostanete, i pokud do Brna cestujete vozem, na dálnici je to pár minut jízdy. V den „D“, se tedy můžete k autodromu dostat během pár minut (autodrom je jedním ze sjezdů na dálnici D1).

Stejné je to i zpět, kdy ale nemusíte jet po dálnici, která v tu dobu bude zažívat nápor odjíždějících fandů, ale přes severozápadní část města, kdy se snadno dostanete do centra, až přímo před hotel.

Po kvalitním ubytování je v době závodu poptávka, jednejte včas

 

Po kvalitním ubytování v Brně je v době konání závodů silničních motorek velká poptávka a hotely několik dnů před startem hlásí „máme vyprodáno“. Jednejte tedy včas a zarezervujte si co nejdříve své ubytování, třeba v Grandhotelu Brno. Odpadnou Vám tak starosti, že v den závodu nebudete mít kde složit hlavu.

Read more

Local News