Chraňte svého miláčka

Share

Vaším miláčkem může být cokoliv nebo kdokoliv. Pokud právě nyní myslíte na vaše nové nebo starší vozidlo, můžete se seznámit s pár radami ochrany při různých nepříjemnostech. Kdo by nechával miláčka stát někde v koutě garáže? Pochopitelně musí pravidelně sloužit, být obdivován a projíždět se po všech českých i zahraničních silnicích a cestách.

V prvé řadě musíte pro automobil zajistit povinné ručení, protože jinak se nesmíte projíždět na veřejných komunikacích. V naší republice je povinné ručení dáno zákonem a nevyhne se mu žádné vozidlo s registrační značkou.

Havarijní pojištění není povinným vydáním majitelů vozidel, ale určitě důležitým. Havarijní pojištění totiž kryje škody způsobené haváriemi, živelnými událostmi, odcizením, vandalismem nebo neoprávněným užitím vozidla. S havarijním pojištěním můžete získat rozsáhlé asistenční služby zdarma a cestovat si posléze můžete nejen v České republice, ale také po Evropě. Pojišťovny se předhánějí v podbízení se klientům, tudíž můžete v rámci jedné pojistky mít úrazové pojištění nejen pro řidiče, ale také pro ostatní cestující ve vozidle. Očekávat lze i nejrůznější bonusy – procentní slevy za jízdy bez nehod, zabezpečení nebo za za akceptaci doporučené opravny, slevy při online sjednání smlouvy. Havarijní pojištění si vyberete z různých variant a s volitelnou spoluúčastí. Dále se můžete připojistit na konkrétní záležitost. Jedná se například o pojištění skel, pojištění zavazadel a věcí osobní potřeby, asistenčních služeb pro případ poruchy a nehody, pojištění půjčovného během opravy vozidla apod.

Nejspíše se vám bude hodit tip na uzavření pojistky. Havarijní pojištění nebo povinné ručení můžete pohodlně uzavřít online cestou. Zkuste si nejprve najít nejvýhodnějšího poskytovatele, k čemuž skvěle poslouží například web Srovnejto.cz. Uzavření pojistky se poskytuje od všech významných pojišťoven v rámci České republiky. Výběr uskutečníte podle aktuální situace a nejnovějších informací.

Více na webu Srovnejto.cz

Read more

Local News