Chcete na ní udělat dojem, ale nemáte čím? Poradíme, co dělat, když peněženka zeje prázdnotou

Share

Život chlapa je někdy finančně dost náročnou záležitostí. Celý měsíc je to jen samý výdaj za tohle a za tamto. Kromě toho si kámoši chtějí měřit svou společenskou moc (podle obsahu peněženky) vždy pár dní před výplatou a nejvíce vztahových průšvihů je třeba “žehlit“ také vždy pár dní před výplatou.

Jak máte udělat dojem, když vám peněženka zeje prázdnotou?

Jak to tedy udělat, abyste po většinu měsíce a zvláště pak na jeho konci nevypadali jako neschopní břídilové? Možnou variantou, která je v dnešní době velmi populární, je půjčit si. Půjčit si na to, aby vaše milovaná polovička byla šťastná a spokojená, půjčit si na to, abyste si mohli užít pořádnou pařbu s přáteli a nemuseli se stydět za to, že nemůžete pozvání na panáku obrátit.

Nebankovní půjčka vám pomůže zapůsobit na své okolí. A nikdo o tom nemusí vědět!

Jaká je cena za půjčení si?

Když se zamyslíte nad cenou za půjčku, zjistíte, že se vlastně ten šťastný úsměv na její tváři nedá měřit penězi. Stejně tak nelze vypočítat peněžní hodnotu vašeho povyražení za zábavou a odreagování od stresu. Na kolik byste vyčíslili své zážitky? Bude to méně než 400 Kč? Hádáme, že ne… Přitom právě těch 400 korun je přeplatek, jaký dáte při půjčení si třeba 3 000 korun u nebankovní společnosti.

Za 3 tisíce Kč si přitom už můžete dopřát hodně luxusní večeři ve vyhlášeném podniku nebo neomezené objednávání drinků snad po celou noc. 

penezenka-zeje

Máte několik minut na rozmyšlenou? Půjčku i tak získáte včas

Za hodně dobrou věc u nebankovní půjčky považujeme rychlost vyřízení. Tudíž nevadí, že se na romantické večeři domluvíte pouhý den předem, nebo, že svou účast na pánské jízdě potvrdíte jen několik hodin před vyražením do klubu. Peníze od vybrané nebankovní společnosti budete mít na účtu za pár minut od jednoduchého vyplnění formuláře a jeho odeslání.

Peníze od Půjčky.cz budete mít na účtu v den schválení půjčky. 

Na rychlosti vyřizování se významně podepisuje fakt, že je vše probíhá online, nějaké to kliknutí kliknutí myší, chvilku čekání a peníze jsou ještě před oblečením kabátu a zavření dveří na účtu, připravené pro placení oblíbené pochoutky či drinku.

Neváhejte a přijměte pozvání na pánskou jízdu. Nerozmýšlejte se ani nad pozváním své přítelkyně na večeři s cenovkou pár tisíc korun. U nebankovní společnosti získáte peníze rychle, bez zdlouhavého papírování a s férovými podmínkami.

Půjčka před výplatou vás zachrání před trapnými okamžiky.

Read more

Local News