Chcete druhé rande? Tyhle 3 otázky vám ho zajistí!

Share

Kočka Vás zaujala? Tělo více než v pořádku a přítomnost mozku potvrzena? Fajn. Zapracujte na druhém setkání, stačí se zeptat na tyhle 3 otázky a postoupení na další level máte v kapse!

Druhé rande bude! Stačí se zeptat na tyhle 3 otázky!

Experti na vztahy sepsali otázky, které značně zvyšují šanci na druhé rande. Stačí si jen zapamatovat těchto pár vět. To dáte!

3 otázky – Zapamatujte si!

druhe-rande-1“Máš domácího mazlíčka?“

Tahle otázka je záruka veselé, živé a zajímavé konverzace. Dokáže otevřít vzpomínky na dětství či vtipné příhody se zvířaty. Pokud si právě pořizujete nebo plánujete pořízení nějakého zvířecího kámoše, zjistíte, zda má smysl o další rande usilovat. Navíc domácí mazlíčci jsou zkouška a příprava na rodinu.

Co vám otázka prozradí? Otázka vám nenápadně prozradí, zda ta sexy baba naproti má v plánu mít taky někdy děti. 

“Kdyby si měla zítra volno, co bys dělala?“

Jasně, že pokud v práci tvrdne od ráno do večera, asi těžko si najde čas na své záliby a koníčky. Takže se neptejte, co by dělala ve svém volném čase. Naopak svou otázku směřujte na to, co by dělala kdyby zítra to volno měla. Odhalíte tím, jaký člověk vlastně je. Jestli si ráda pospí, nebo využije čas ke klevetění s kamarádkami, rozhodne se vyrazit na tůru…

Co vám otázka prozradí? Zjistíte, co jí baví, jaký je člověk. 

“Jaká byla tvoje nejlepší dovolená?“

Cestování baví každého, otázkou tedy rozvinete další skvělé téma. Kromě toho, není to nijak osobní, tudíž na první rande ideál. Nevinná otázka vám odhalí, zda jste na stejné vlně a budete moci v budoucnu vyrazit na dovču spolu. Oba milujete dobrodružství? Nové věci? Přepychové hotely nebo kempy?

Co vám otázka prozradí? Zda se dokáže zasmát zmeškanému letu… dokáže se zasmát i jiným životním překážkám. Prostě holka na pohodu, která zvládne bez hysterie i nepohodu. 

Read more

Local News