Chcete, aby Vám podnikání fungovalo lépe? Řešení stojí 500 Kč měsíčně

Share

Se snazší konverzí zájemců o Vaše zboží v zákazníky a prodejem dalšího zboží stávajícím zákazníkům Vám pomůže softwarové řešení CRM Raynet. Program určený speciálně k evidenci a vyhodnocení obchodních případů, stejně jako plánováním dalšího prodeje stávajícím zákazníkům.

Jak toto CRM Raynet dokáže?

CRM systém od společnosti Raynet zahrnuje tyto funkce:

  • evidence kontaktů
  • úkoly, plánování, kalendář
  • řízení a evidence obchodu
  • komunikace a sdílení
  • analýzy a reporty
  • správa dokumentů
  • e-mailová asistentka

Kromě toho lze do CRM Raynet integrovat další aplikace (viz. popis zde).

Díky snadné a přehledné evidenci kontaktů (včetně fáze jejich rozpracovanosti) a dokumentů spojených s těmito kontakty se budete lépe orientovat v rozpracovaných obchodních případech a lépe také vyhodnotíte potenciál, který pro Vás jednotlivé obchodní případy představují.

Systém úkolů a plánování Vám pomůže s distribucí informací o obchodním případu (např. Vašim kolegům či sub-dodavatelům), čímž dosáhnete toho, že Vaše nabídky potenciálním klientům budou kvalitnější a budou dodávány včas.

Ve fázi zpracovávání a předávání zakázky Vám CRM Raynet pomůže snížit čas strávený administrativou (budete tak mít více času na další obchod) a snazším uzavřením zakázky, včetně veškeré smluvní dokumentace (proces obchodního případu si můžete v CRM Raynet definovat).

V době po uzavření zakázky je Vaším největším pomocníkem plánovač, prostřednictvím kterého si můžete předem naplánovat, kdy se jednotlivým stávajícím zákazníkům opět ozvete, např. k příležitosti:

  • uplynutí lhůty, na kterou byla smlouva sjednána (konec fixace úrokové sazby hypotéky, konec smlouvy operativního leasingu, smlouva o hostingu, provozování webu apod.)
  • plánované servisní prohlídky (např. pravidelná údržba vozu, tepelného čerpadla, kotle apod.)
  • očekávaného konce životnosti produktu (např. kontakt zákazníka, který si u Vás před 5 lety koupil automobil)

CRM systém Raynet samozřejmě obsahuje i další užitečné funkce, jejich výčet a popis je Vám k dispozici na této stránce).

Společnost Raynet umožňuje zájemcům o své služby registraci 30 denní zkušební verze, která je zdarma (zkušební verze přitom obsahuje všechny standardní funkce). Standardní (placená) verze CRM Raynet je Vám k dispozici za cenu 500 Kč měsíčně za aktivního uživatele systému.

Neváhejte tedy, registrujte si ještě dnes tuto zkušební verzi a zjistěte, jak CRM Raynet pomůže Vašemu podnikání.

Read more

Local News