Chceš slevu na nákupy? Tak si ji vezmi, můžeš jako já úplně zadarmo!

Share

Nedávno jsem objednával nějaké pomocníky do ložnice, kteří mi prokrví a zvětší ty správná místa, když v tom mě e-shop vyzve, ať zadám nějaký slevový kód. Nebo slevový kupón, teď už nevím přesně. V domnění, že se to týká jen těch, kteří mají nějaký dárkový voucher kolonku odklikávám (co mi to cpou…) a s uspokojením odesílám svou objednávku.

Jenže pak jsem (blbec no) zjistil, že nešlo o žádné číslo dárkového voucheru, ale o číslo slevového kupónu, jak se později dozvídám ze stránek slevovykupon.net

Jak tohle funguje? Jednodušší už to být ani nemůže!

Když se ti něco líbí ve tvém oblíbeném internetovém obchodě, přihodíš to do svého nákupního košíku, klasika. Jenže ještě před tím než zaplatíš, omrkneš, jestli náhodou dotyčný e-shop nenabízí nějaký ten “spešl“ slevový kód. Můžeš googlit, a nebo jít rovnou na web slevovykupon.net (ono ve výsledku skončíš stejně právě tam).

Pak už jen zkopíruješ číslo slevy do objednávky a získáváš (tadáá) velmi příjemnou slevičku na svůj nákup. 

Když už jsi v tom, chytíš se…

Garantuji ti, že jakmile jednou cenové zvýhodnění dostaneš, už jinak nakupovat nebudeš. Na celý systém slev se chytneš jako ryba na háček. A to ještě vlastně ani pořádně nevíš, které tvé oblíbené e-shopy slevu nabízejí.

U mě jasně vede Vimax.cz (nejsem nejmladší a nádobíčko mi neslouží tak jako dřív, také to časem poznáš), Mall.cz, Zoot.cz a Bonami.cz. Ovšem tento seznam oblíbenců nebyl nic proti tomu, když jsem zjistil, že je k dispozici i Alza slevový kupón (jak všichni toho přitroublého marťana nesnáší, já jeho nabídku prostě miluju, vždycky to byl štědrý “chlapec“).

Plus jsem do svého seznamu oblíbených internetových obchodů zařadil ještě Astratex.cz. Ani ne tak kvůli sobě, i když nabídka pánských trenek je celkem obstojná, spíš kvůli svým milenkám. Neumíš si představit, jakou má každá z nich radost, když před akcí daruji nové a hlavně padnoucí prádélko (o tom, že košíčky podprsenek jsou většinou velikosti XXXS a kalhotky v nejlepším případě XL raději pomlčím, nikdo nejsme dokonalý, ale o tom třeba jindy).

Znáš slevové kódy, nebo o nich slyšíš poprvé?

Read more

Local News