Cestovatel v čase tvrdí, že se dostal do roku 2137

Share

Vše událo jednoho letního dne roku 1943, kdy se Al Bielek zúčastnil Filadelfského experimentu, během něhož měl být zneviditelněn torpédoborec USS Eldridge. Válečná loď skutečně zmizela a dle pozdější výpovědi cestovala několik sekund v čase.

Al Bielek později vyprávěl, že se v rámci cestování v čase dostal do roku 2137. Dle své výpovědi strávil 6 týdnů v nemocnici, kde lékaři ke své práci používali vibračních a světelných nástrojů. Z televizního vysílání se dozvěděl, že z mapy zmizela Florida a na pobřeží oceánu ležela Atlanta státu Georgia. Skupina jezer v Severní Americe známá jako Velká jezera se propojila v jedno veliké. Televizní zprávy ukazovaly, že na zemi žilo jen 300 miliónů lidí, z toho 50 miliónů na území USA, tito lidé však nebyli Američany v dnešním slova smyslu. Na mapě roku 2137 rovněž nebyla Kanada.

Podle výpovědí cestovatele v čase se experiment opakoval na podzim roku 1943.

Během další cesty se dostal do kalendářního roku 2749 a prožil v něm celé dva roky. Společnost již nebyla řízená žádnou vládou, moc měla jakási umělá inteligence dorozumívající se telepaticky. Svět se změnil i na pohled, po oceánech se údajně plavila celá města.

Trápí vás otázka, zda je možné cestování v čase?

Read more

Local News