Buďte chlap, který si užívá luxusní vířivku na terase svého bytu

Share

Chcete své pánské hnízdo povýšit zase na trochu vyšší level? Privátní vířivka je krok správným směrem! Zjistěte, jak si chlap dokáže tento domácí luxus užít.

Jiná dimenze staromládeneckého bydlení? Vířivá vana není jen o odpočinku v teplé bublinkové koupeli. Spolu se sexy kočandou a sklenkou kvalitní whisky se budete konečně cítit skvěle.

Interiérový doplněk, který vám ve sbírce ještě chyběl

Už dlouho vám vrtá hlavou, čím svou chlapskou domácnost pozvednout a vylepšit? Ukončete to bloumání po nábytkářských firmách a obchodech s hi-tech vychytávkami. Doma vám chybí nějaký ten stylový zástupce luxusních vířivých van.

Vířivé vany vám nabídnou mnoho a ještě více. Můžete v nich sedět, ležet, můžete v nich relaxovat i začít to, co pokračuje v ložnici. Sortiment je bohatý a velikostí nespočet. Během jedné koupele tak může přijít i na fyzické protáhnutí.

Na terasu, zahradu i domů – vířivka doplní funkčně i stylově každý prostor. 

Luxus doma, luxusní pocit “na těle“

Dáváte-li si po náročném dni v práci horkou vanu, jistě víte, jak dokáže voda fyzicky uvolnit. Má to ale své nevýhody, ve vaně se člověk málokdy cítí dobře déle než pár minut. Komfort nic moc, rozměry vany nevyhovují vaší velikosti, a to nemluvím o tom, když máte dámskou návštěvu, která “po relaxu“ pod vodní hladinou touží také.

Vířivky jsou v tomto ideální! Odplaví stres a fyzické napětí. Leckdy pomohou od bolestí kloubů a namožených svalů z poslední hodiny squashe. Vejde se do nich i několik lidí (slečen) najednou a zmínit musím i masážní efekt, který funguje na prokrvení těch správných částí (ženského) těla.

Veřejné bazény nejsou nic pro vás?

Ráno nebo večer přímo vybízí k tomu skočit do vody a dát si trochu do těla. V poslední době jste ovšem plavání zanedbávali právě kvůli návalu ve veřejném bazénu? Po ránu se to tam hemží seniory a večer zase vyráží za zábavou rodinky s dětmi.

Tip na luxusní vířivku na terase: Villeroy & Boch speciální vířivky na terasu i zahradu.

Nerezové bazény jsou řešením. Skvěle si v nich zaplavete a použít se dají i na zapůsobení na přátele. Světelné, zvukové efekty, relaxační zóna s bublinkami a hydromasážními tryskami, protiproud, skákací prkno – to vše dokáže vykouzlit atmosféru na počkání, to ostatní už je pak na vás!

Pro správný výběr vířivky nebo nerezového bazénu, kontaktujte specialisty z www.virivkysauny.cz 

Read more

Local News