Bazén z materiálu Albistone vydrží na celý život

Share

Ať už přemýšlíte o tom, že si domů pořídíte interiérový či zahradní bazén, jistě uděláte dobře, pokud zvolíte takový typ, který bude vyrobený z kvalitního materiálu. Revoluční novinkou je materiál Albistone, z něhož vyrábí bazény firma Albixon.

Proč zvolit právě bazén od společnosti Albixon, která využívá svůj patentovaný produkt pro výrobu konstrukce? Vydrží totiž po dlouhou dobu bez výraznějšího opotřebení a poškození, materiál dosahuje životnosti až 50 let. To ale zdaleka není jedinou výhodou.

Hlavní výhody materiálu Albistone

Albistone byl vyvinutý zkušenými odborníky, kteří se specializují právě na konstrukce vnitřních i venkovních bazénů. Hlavní výhodou je vysoká odolnost proti proražení. Běžné laminátové bazény mohou poměrně snadno popraskat, u Albistone je však odolnost vůči mechanickému poškození pětkrát vyšší.

Kromě toho má materiál i vyšší tepelnou odolnost nežli běžně používané prvky. Vydrží i extrémní teploty nad i pod bodem mrazu, aniž by došlo k jeho poničení. I při teplotách nad 50 stupňů Celsia neztrácí barevnou stálost, nedochází k poničení struktury vlivem UV záření.

Ačkoliv to není třeba předpokládat, v případě, že bazén odstraníte, není nutné mít strach z nějaké ekologické zátěže. Albistone je totiž plně recyklovatelným materiálem. Ani při jeho výrobě nevznikají žádné škodlivé látky, takže je maximálně šetrný k životnímu prostředí.

Koupání po celý rok umožní kvalitní zastřešení bazénu

Vnitřní i zahradní bazény od zmíněné společnosti využívají už tisíce zákazníků po celé republice. Díky možnosti zastřešení si mohou užívat vodních radovánek nejen v letním období, ale klidně i v chladných měsících, kdy už je koupání venku jinak jen pro otužilce.

Kromě Albistone firma vyrábí a prodává i bazény z klasických materiálů – sklolaminátu nebo těžké fólie. Záleží tak jen na vás, jakému produktu dáte přednost.

Read more

Local News