Pánský batoh jako stylový i praktický módní doplněk

Share

Jdete do práce nebo na výšlap? V každém případě byste s sebou měli mít batoh. Našli jsme trendy modely, které plní funkci a perfektně doplní váš styl, ať už jste kdekoliv.

Batohy jsou brány především jako pánské zavazadlo vhodné akorát tak na víkend do Tater. Vážně?

Aktuální nabídka batohů pro muže minimálně naší redakci přesvědčila, že batoh je fajnovým doplňkem i tzv. do města. V takovém případě, ale raději říkejte, že máte na zádech backpack, zní to víc cool.

I sportovní styl může být originální

Hned zkraje se podíváme na stylové moderní batohy Burton, které plní funkci věrného pomocníka cestou do práce, z nákupu i na tůře. Vejde se do nich opravdu hodně věcí, tudíž si snadno poradí s notebookem, nákupem i sbalenými věcmi na víkend. Malá kapsa nahoře pak nabízí snadný přístup k peněžence, klíčům nebo telefonu.

jak-nosit-pansky-batoh-4

Sportovní batohy Burton jsou skvělým kompromisem mezi malým batohem a velkou krosnou. Foto: Bagolo.cz

jak-nosit-pansky-batoh-3

Značka Burton nabízí batohy nepřeberného množství druhů a designů, které provází kvalita zpracování. Foto: Bagolo.cz

Koketujete s army stylem?

Váš šatník tvoří oblečení tvrdého chlapa? Maskáčové vzory, tmavá trika, bundy, farmářky a workery nesundáte z nohy? Military móda byla, je a bude trendy snad napořád. Ovšem i jako tvrdý chlap potřebujete mít, kam uschovat své věci. Barevné batohy značky Gola se zdají být jako dobrou volbou – nápadité vzorování vychází z vašeho stylu a přináší ještě něco navíc.

jak-nosit-pansky-batoh-2

Do lesa i do ulic, s batohem Gola se budete cítit pohodlně v každém případě. Foto: Bagolo.cz

Má něco do sebe!

Snažíte se oblékat moderně, ale vy výsledku vlastně jen zapadáte do davu ostatních mladých mužů? Pokud si netroufáte na nový styl oblékání, zkuste to alespoň s doplňky. Praktické velké batohy Ridgebake jsou oblíbené nejen kvůli své velikosti, ale zejména pro svůj neotřelý vzhled.

Jsme si jistí, že tyto batohy dají vašemu “obyčejnému“ outfitu tu správnou jiskru.

jak-nosit-pansky-batoh-1

Originální batoh Ridgebake zajistí konečně tu správnou míru pozornosti od kolemjdoucích žen. Foto: Bagolo.cz

Read more

Local News