Árijské bratrstvo – nejhorší vězeňský gang na světě

Share

Ptáte se jakýže to je nejhorší vězeňský gang na světě? Jak se jmenuje ten vězeňský gang, při jehož vyslovení všem trestancům naběhne husí kůže? Vítejte v Árijském bratrstvu!

Árijské bratrstvo je bezpochyby z nejhorších vězeňských gang na světě.

Historie

Jeho vznik se datuje před cca 45 lety, kdy vznikl pro ochranu bílých vězňů před Hispánci a černochy, kteří v tehdejší době tvořili naprostou většinu všech věznice. Dnes je tomu zcela naopak a ustrkovaní a šikanovaní jsou právě černoši a Hispánci. Gang prakticky ovládá vězení, a pokud nejste jeho členem, čeká Vás doslova peklo.

Dozorci – nulová autorita

Členové gangu mají z pravidla mnohem větší autoritu než dozorci samotní a pokud se nějakému členu gangu nezdá dozorce, jsou schopni zabít i čtyři týdně.  Zradit gang se rovná jisté a pomalé smrti.

Árijské bratrstvo má dnes na účtu přes 200 federálních obvinění. Mezi nimi nechybí ani nájemné vraždy, mučení, obchod s drogami, vydírání, zastrašování a nájemné loupeže.

Členové se upisují vlastní krví

Dostat se do gangu není vůbec jednoduché. Pokud jste muž bílé pleti, musíte slíbit doživotní věrnost, kterou stvrdíte vlastní krví, následně budete cca. 20 minut brutálně mlácen a zkopán cca 10ti členy. Pokud přežijete, přijetí bude trvat přes rok a musíte k němu mít minimálně 3 ručitele z klanu. K přijímání se vztahuje i přísaha, kterou musíte před ostatními členy přednést.

 „Budu stát za svým bratrem

Můj bratr mi je přednější než cokoliv

Zklamu-li své bratry, můj život je ztracen

Bratra svého budu ctít v míru i ve válce”

Žádní hlupáci

Árijské bratrstvo není žádná směska nevycválaných vrahů, ale široká komunikační síť. Například není nic výjimečného, že se černoch dostane do křížku s příslušníky gangu a za zdmi věznice zahyne.

Když se něco takového stane, vydá vedoucí gangu rozkaz a zavražděna je i černochova rodina se všemi příbuznými. Dává se tak dost jasně najevo, že se členy gangu se nežertuje.

 

Read more

Local News