Ani v zimě se nemusíte sexu venku vzdávat – Takhle vám koule neumrznou!

Share

Milujete vzrušení z nachytání? Sex venku je parádní adrenalin, který si dopřávají mnohé z párů. Čerstvý vzdoušek do plic, houkání sovy, možnost odhalení… nevzdávejte se toho ani v zimě!

Konec hrátkám venku?

Milovníci lyží a prken se radují, vy s příchodem sněhu oplakáváte konec sexu venku. Nebojte se teploty pod bodem mrazu nemusí nutně znamenat sexuální utrum. Samozřejmě, že konečné slovo má ona, ale pokud se vzrušujícímu otužování nebude bránit, máme pro vás několik tipů, jak na to, aby vám neumrzly koule.

Sex venku jde i v zimě!

Nebude to snadné!

Zatímco v létě stačí vyhrnout partnerce sukénku a šoupnout jí ho tam, v zimě je sex venku na zcela jiném stupni obtížnosti. Bude vážně kosa! tudíž problém může nastat s vaší erekcí a studený vítr může způsobit vyschnutí jejího přírodního lubrikantu.

Kromě toho ve vzduchu visí i riziko omrznutí koulí. Nic příjemného!

I přes to všechno, je možné udržet vzrušení a sexovat “důstojně“ až do konce. Důležité je zajistit snadný přístup. Nejlepší volbou pro sex venku jsou punčocháče nebo legíny, které stačí na rozdíl od klasických jeansů, lehce stáhnout a už to jede.

Čím méně oblečení bude třeba sundavat, tím více vzrušující sex venku bude.

Chcete se před vzrušující jízdou trochu zahřát, zajděte do kavárny na teplý grog, kde už pod stolem může probíhat nějaká ta předehra.

Nejlepší doba na sex venku

Sex na venku vás hodně láká? Fajn, ale věřte, že vyjít na terasu, rozdat si to a jít zpět, to vás prostě na dlouho neuspokojí. Aby to byl sex, na který budete vzpomínat, chce to zapracovat na atmosféře a vhodném načasování. Kdy na to vlítnout? 

Z osobních zkušeností můžu doporučit vlítnout na to, když máte krev rozprouděnou z nějakého sportu. Lyžování, běžkování, zimní nordic walking apod. Stačí ustoupit trochu stranou od hlavní stopy, sjezdovky a dát si rychlovku.

Jako fajn nápad se jeví i venkovní vířivka – kombinace studeného a teplého dokáže udělat divy! Možností je i sex v autě s vypnutým topením – ale to už je taková z nouze ctnost.

sex-venku

Nenechat se unést

  • Držte se nedaleko hlavních cest, abyste se kvůli “pár tahům“ neztratili.
  • Teplé oblečení je základ!
  • Nežeňte to do extrému, pokračovat se dá přece i uvnitř!

Read more

Local News